sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Suomussalmi RN

Käväisimme Suomussalmella näyttelyissä 13.6. 2010 Gunnel Holmin arvosteltavana. Olimme ainoana junnukehässä ja saimme H:n (Hyvä). Arvostelussa luki näin:

JUN-H

"Hyvin kevyt juniori. Kevyt kuono. Tummat silmät. Hyvät korvat. Hento luusto. Hyvä ylälinja. Riittävät takakulmaukset. Liikkuu lyhyellä taka-askeleella. Hyvin avoin häntä liikkeessä. Tarvitsee aikaa."

Jekkuli esiintyi kehässä kuin kehäketut, jälleen kerran. :) Meidän tiimityöskentely sujuu todella mainiosti, mikä on upea juttu sillä heinäkuussa käymme Oulun kansainvälisessä näyttelyssä ja sen jälkeen jäämme kasvutauolle. Käymme kerran nuorten luokassa ja siten siirrytäänkin avoimeen luokkaan.

Tutustuimme myös ihastuttavaan Unnaan (Orso-Farm Tunna) ja Jekku oli ihan myytynä. Unnan sijoitus oli JUK1. Unna siis asustelee Cantavia Kodinonnen kaverina.

Jekun nassukuvat Paula Martiskainen, kiitos kuvalainasta! :)
ROP-tittelin vei Taika ja VSP oli siis tuttavamme Edi eli Cantavia Mustikkamaito. Koko tulostaulukko nähtävissä tästä.


Muut Cantavialaiset pokkasivat seuraavat tulokset:


Cantavia Mustikkamaito
VAK1 PU1 VSP
Cantavia Poutapilvi VAK2 PN2
Cantavia Kodinonni VAK3 PU3
Cantavia Leijonamieli AVK1 VASERT
Kennel Cantavia oli kasvattajaluokan BIS (näyttelyn paras) - Hurjasti onnea kasvattajalle hienosta työstä rodun parissa! :)


Jännitystä lisäsi hieman se, että löysimme punkin Jekun suupielestä hieman ennen kehään menoa. Oman esiintymisemme jälkeen lähdimme kohti Hossan retkeilyreittejä, josta kerron myöhemmin lisää.

Ei kommentteja: