sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

KV Oulu


Juuri saavuimme Jekun 3. näyttelyesiintymisestä Oulun kansainvälisistä näyttelyistä. :)

Kaksipäiväinen näyttely oli upea kokemus - eilen olin turistina katsomassa lapinkoirakehän ja tänään Jekku esiintyi tanskalaiselle Gunnar Nymannille.

Jekku saikin plakkariinsa ensimmäisen EH:n (Erittäin hyvä) arvostelulla:

Oulu KV 11.7.2010
Tuomarina Gunnar Nymann
JUN-EH

"14 months. OK size and balance. Not in coat today. Nice expansion. Strong muzzle. OK bite. Good ears. Enough neck. Tailset a little low. Could have more angle of the knee. Enough body. Could have more drive. A little loose, coming and going."Kuvat: Taru Vallius - kiitos kuvalainasta! :)Kuva: Laura Posti - kiitos!

Kilpailuluokkaan emme päässeet, sillä 7 junnu-uroksesta 4 saivat ERIn, mitkä laitettiin paremmuusjärjestykseen. Mutta olemme niin ylpeitä Jekun esiintymisestä kehässä ja toki menestyksestäkin. :) Kahden hyvän jälkeen tuntuu niin mukavalta saada erittäin hyvä.

ROPiksi kruunattiin upea Peikkovuoren Mettänpeikko ja Dagolas Naavanuttu oli VSP.Koko tulostaulukko nähtävissä tästä. Kuvia näyttelyistä Taru Valliuksen kuvagalleriassa.
Jekku oli koko yön itkenyt Unnan (Orso-Farm Tunna) perään, joten oli vähän naattipoikana kehässä. Nimittäin Unna ja emäntä Pirjo olivat näet meillä yötä (Jekun ensimmäinen yövieras ja viehkä neito vieläpä) ja Jekku sai eilisesti iltapäiväkolmesta saakka liehitellä Unnaa.

Yön parivaljakko vietti erillään. Yön pimeinä tunteina alakerrassa kyllä vaihdettiin kielisuudelmia ja käpälällä yritettiin toista kosketella. Jekulle oli siis erittäin väsyttävä päivä ja yö joten oli vähän rauhallista poikaa. Kiitos Pirjo ja Unna vierailusta! :)

Unna pärjäsi upeasti näyttelyissä ja oli junnuluokkassa PN4 (Paras narttu 4) , ja hänestä ja Jekusta tulee myöhemmin kuvia.

2 kommenttia:

wind-up toy kirjoitti...

Onnitellaan Jekkua & ihmisiä vielä tätäkin kautta! :) Ehditte hävitä meidän kehän jälkeen, niin ei paikan päällä ehtinyt, mutta käyhän se näinkin. Poitsua oli kyllä ilo katsella ja tulihan se EH sieltä! :)

quu kirjoitti...

Kiitos teille! .. ja harmi ettei taaskaan ehditty rupatella yhtään. Se on niin hankalaa, kun koiralle ei ole näyttelyhäkkiä.

Hienosti te esiinnyitte, sen verran ehdin katsoa :)