sunnuntai 19. tammikuuta 2020

BullerBox-kerholaiset


 Viides herkkulaatikko saapui tänään! Me innostuttiin syksyllä liittymään BullerBox-kerhoon, missä joka kuukausi saapuu laatikko, joissa yleensä kolme erilaista namia ja kaksi lelua M-kokoisille koirille. Laatikko toimituskuluineen kustantaa 34,90€/kuukausi, kun valitsee kuuden kuukauden tilausjakson. Huomautan, ettei tämä ole maksettu mainosta vaan ihan meidän omaksi iloksi ja omalla rahalla tilattu.  Namit on olleet laadukkaita ja erittäin hyvin käynyt kauppansa. Leluja on tullut monenlaisia ja jokaisessa laatikossa onkin oma teemansa. Laatikko sisältää mm. Kongin, Perriton, Planet Pet Societyn, Vitakraftin, Trixien ja Rogzin tuotteita. Erityisesti Kongin lelut on olleet parasta antia.

Tilaamista olen miettinyt parisen vuotta ja seurannut yrityksen FB-sivuja, kun aluksi suhtauduin varauksellisesti. Ihmiset tuntuivat aidosti olevan iloisia tilauksesta ja sen sisällöstä, joten uskaltauduin tilaamaan. Lisätietoa: https://bullerbox.fi/

Tammikuisen paketin teemana oli Peru ja leluina oli karvainen vinkuva laama ja oranssi piikkipallo. Herkkuosastoa oli Vitafkraftin lihanmakuiset matkavälipalat, Woolfin pehmeät ankanpalat (ei säilöntä eikä väriaineita) ja tuoreita Planet Pet'in tonnikalapaloja.
Ensimmäinen paketin teemana oli Afrikka ja lelut olivat erittäin hyvin valitut. Jekku ihastui ikihyvinksi nahkaiseen Kongin leijonaan ja Nobbyn narukirahvi on sekin usein leikeissä mukana.


Nameja ensipaketissa oli runsaasti ja kuvan otossa vain rippeet jäljillä. Ficcaron eväsleivät (kana-kala)oli niin suosittuja, että harva nami saanut niin suurta kannatusta ja ne olivat viljattomia. Vitakraftiln Noshiesit olivat kalkkunaa ja eivät sisältäneet viljaa eikä sokereita. Kuvassa olevat Planet Petin Beefstick oli sekin viljaton tuoretta naudanlihapalaa ja mahatikuissa ei lisättyä sokeria.


Jokaisessa paketissa on seloste mitä paketti sisältää.


Syksy-teemalla jatkettiin. Hauska joustavalla nauhalla ja kangaslehdillä varustettu vetolelu ja kamala pelätin olivat leluina. Tässäkin oli runsaammin nameja mukana, mutta ne menivät syksyn mittaan dobotreeneissä. Ficarron kalkkuna-kanapalaset, energiavälipalat ja Trixien hanhenfileet löytyivät syyspaketista.


Syksyä seurasi meriteema - Kongin Wubba-kala ja pehmosimpukka olivat jälleen kerran Jekun mieleen. Trixien kana-ja lohirullat, Vitakraftin minipalat ja 8 in1-herkkutangot namisektorilla. Jälleen kerran koko paketin sisältöä en ehtinyt saada kuviin..Petplayn jouluauto on saanut hymyilemään moneen kertaan ja pehmoinen talvitossu on sekin ollut ahkerassa käytössä. Ficcaron ankanlihatangot, Tricien suuklaanapit ja Vitakraftin herkkukepit sisältyi tähän lähetykseen.


Pitkin syksyä herkut olivat ahkerassa käytössä eikä laatikkojen sisältö ehtinyt kokonaisuudessaan kuviin saakka. Lelut jemmasin kaappiin ja jouluaattona pojat saivat valita mieleisensä. Totuushan on, että Jekku on se joka rakastaa leluja ja leikkimistä. Jippo herkkuja ja joulukinkkua sekä kerjäämistä.  Jekku antaa Jipon leikkiä ettei sellaisesta ole kyse, Jipon mieleen on vain suuret pehmolelut joilla harvakseltaan innostuu leikkimään. 

Laatikoinen sisältä jakautuukin sitten, että Jekku saa lelut ja hieman nameja - Jipon rohmutessa ison osan nameissa treeneissä.


Ei kommentteja: