maanantai 29. kesäkuuta 2009

Tuh-Tuh

Eilen käytiin aika pitkällä hihnalenkillä ja alku oli kyllä lupaava, loppumatkasta oli aikamoista kiukuttelua kun ei menty minne Tuh-Tuh halusi. Järvessäkin kävi täysin vapaaehtoisesti kahlaamassa - harmi ettei hihna riittänyt, olisi halunnut olla kauemmankin uimasilla.


Toissapäivänä tutustuttiin kahteen terrieriin, toinen vain 10-viikkoinen. Isompi sanoi heti, että en ala sua ja J lopettikin seurustelun siihen. Pienen päällä se istuskeli.. Tulomatkalla iso noutaja sai pienen laskemaan alleen, oli sen verran suuri kaveri. Joten maanpinnalle palautus tapahtui äkkiä..

Tico puristuksissa Jekun allaLeikin välissä ehti vähän katsella ja tuumaillakin

Kotona ollaan harjoiteltu maahan-pyyntöä ja se sujuu mukavasti- tosin ei ymmärrä sanaa, käsimerkin kylläkin. Katsekontaktin suhteen on ollut heikompaa, kun se on ollut pälyilevää ja nyt sitä ollaan harjoiteltu. Nyt nappisilmät tuijottaa palavasti "anna se namu jo". :) Hoksasi heti, että lelun tai namin saa kun katsoo nätisti suoraan silmiin.

Mun kesäloma loppuikin ja olen ekaa päivää töissä, onneksi tässä kuussa ei ole montaa työpäivää kun lomia on 2vk pitämättä ja ylitöitäkin varastossa. Saas nähdä miten Kepon Jekkupainotteinen päivä on sujunut, varmaan vahdinvaihto tapahtuu heti kun työnnän nenäni sisään

(Jekun faaraonimi on muuten Tuh-Tuh )

Edit 8/2010:

Nämä kaksi terrieriä kuuluu kaveripiiriimme ja he ovat myöhemmin kerran käyneet kylässä, mutta sen kummemmin emme ole heitä valitettavasti tavanneet.

Ei kommentteja: