torstai 13. toukokuuta 2010

Helatorstai


Jekku helatorstaina 13.5.2010 Ainolan puistossa taukoa pitämässä

Vietimme ihanan Helatorstain yhdessä Marin ja Sirun kanssa. :)

Lähdettiin klo 12 maissa kävelemään kohti Oulun keskustan lähellä sijaitsevaan Ainolanpuistoon. Puistossa on paljon vanhoja puita, puroja ja paljon erilaisia puutarhakasvej, joten katseltavaa ja kuunneltavaa riittää sekä eläimille että ihmisille.

Puiston puroissa koirat sai polskutella ja nauttia kevään äänistä. Hetkeksi pysähdyimme eväitä syömään jolloin suurin osa näistä kuvista otettiin.

Evästelyn jälkeen jatkoimme matkaa Oulun kaupungin kaduille hakemaan jäätelöä. Jekku oli toista kertaa kaupungissa ja oli todella nätisti. Se on aina niin reipas ja pelkäämätön ettei oltu aikaisemmin kaupunkiin edes viety, kun ajeteltiin sen kuitenkin siellä pärjäävän ja näinhän onneksi olikin.

Jäätelön jälkeen suuntasimme Hupisaarten koirapuistoon suunnitelluille treffeille tapaamaan Vekkua, joka on 3-vuotias erittäin kaunis lapinkoiranarttu, jonka tapasimme aikaisemmin tänä keväänä.

Palasimme reissulta 5 tuntia lähtemisessä ja tuomisina oli erittäin väsynyt lapinkoirakaksikko, mikä mateli perässä. Kerrankin kaunista hihnakäytöstä :D
Siru & JekkuKoirapuistoilua - Vekku isäntineen puun alla.
Jekun supermielistelevä lähestyminen kohti Maria :)


Kuva: Sirun ihminen

Ei kommentteja: