lauantai 15. toukokuuta 2010

Kuuma

Ollaan tapailtu uusia tuttavuuksia tällä viikolla, mm. oravia puissa kiipeilemässä ja naksuttelemassa, ison valkopunaisen kissan, mitä Jekku kyttäsi varsin lahjakkaasti, kuitenkaan yli-innostumatta siitä.

Pihan tyhjän vesiaiheen eli ison saavin pohjalle ilmestyi myyrä, jota Jekku yritti ilmeisesti pistää parempiin suihin. Myyrälle laitettiin silta ja se lähtikin kotiinsa haavoittumatta, kun Jekku poistui sisätiloihin.


Jekun ja Myyrän kohtaaminen sujui ongelmitta, ainakin vielä..


Minusta ja Jekusta tehtiin pihajuttu, ja tässä Matiaksen ottamassa kuvassa Jekku auttaa pihatöissä, niinkuin se aina tekee. :)

Kuva Matias Partanen

Jekku vaihtaa kesäasuun, mikä on sinänsä harmi, koska Oulaisten näyttelyt on viikon päästä. Alkuviikosta kävimme hakemassa näyttelyoppia Jekun kasvattajalta ja ihan hienosti se sujui. Tiedä sitten mitä tapahtuu kun Jekku bongaa kaikki ne lapinkoirat siellä näyttelyssä..

Lisäksi Jekku on ilmoitettuna Suomussalmelle 13.6. ja Oulun kansainväliseen näyttelyyn 11.7. tanskalaisen Gunnar Nymannin arvosteltavaksi.


4 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Olipa mukavaa, kun myyry sai pitää henkensä. Toivottavasti se ei kiitä tekemällä tuhoja puutarhassanne :)

Minna-Mari kirjoitti...

Meillä Tiko on tiputellut karvaa myös hyvän aikaa, muttei ihan täysissä bikineissä (tai siis uimahousuissa :D ) vielä ole. Ouluun ollaan tulossa kans sunnuntaina, ehkäpä siellä törmätään! :)

wind-up toy kirjoitti...

Jekku tietää kyllä milloin kannattaa karva tiputtaa, juuri ennen näyttelyä ;)

Meitäkin (lue: minua) jänskättää tuo näyttely, käytös kun voi olla kympin arvoista tai täysin luokatonta :D Me pidetään teille peukkuja!

quu kirjoitti...

Millan, myyrä on yhä edelleen hengissä. :) Sen huomaa siitä, että Jekku käy kuuntelemassa sen touhuja. Myyrä asustelee kivien alla, ihan saavin vieressä.

Myyrä ei ollut tehnyt mitään tuhoja pihassa, mutta Jekkupa on.. :D

Minna-Mari, törmäillään ehdottomasti :) Tosin olen niin noviisi näyttelytouhuissa, että varmaan jumitan meidän kehän lähelle että osaan mennä oikea-aikaisesti Jekun kanssa esiintymään. Tsemppiä teillekin! :)

W-U T, kyllä vain! Lapset onkin ahkerasti harjanneet Jekkua tällä viikolla 4H-kerhossa, että se on nyt aikasta karvaton, mutta kokemusta ja tietoahan lähdetään hakemaan..

Nähdäänpä kisapaikalla! :) Onnea myös teille koitokseen!