sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Metsänvaltias
Metsänvaltiaan elämä on ollut rauhaista, koska olen toipunut leikkauksesta, joten lenkkivastuu on ollut kepon vastuulla. Emme ole nyt tavanneet toisia koiruuksia, Niuniuta ja Sirua lukuunottamatta, koska en ole saanut lenkittää Jekkua lainkaan.

Jekku oli viime viikonlopun ja alkuviikon flunssassa - liekkö sai kylmää, kun joka lenkin päätteeksi on pitänyt koiruli pestä. Flunssaan tehosi valkosipulikuuri ja saunominen, sekä muutaman päivän täysilepo. Viime sunnuntaina Jekku oli tukehtua, oli tukkoinen ja ryysti aivan älyttömästi. Meidän lenkit rajoittui talon kiertämiseen, eikä Jekkukaan halunnut lähteä vaan vietti päivänsä nukkuen.

Minun ollessa isän luona kyläilemässä poikakaksikko lähti laavuilemaan Jekun tervehdyttyä, jolta reissulta kuvat ovat:

Kuohuvan Kalimenojan vieressä on hyvä pitää lepotaukoa


Mitä strutsi tekee Suomessa?!


Rohkean ja tyhmänrohkean raja on häilyvä. Jekusta on kehittynyt liiankin taitava ylittäjä ja turhan seikkailuhaluinen. Vielä ei ole tullut estettä, joka pysäyttäisi pienen retkeilijän.


Huomenna on luvassa näyttelyharjoitusta Jekun kasvattajan, Petran, luona ja meidän ensiesiintyminen näyttelyissä on 22.5. Oulaisissa junnu-urosten luokassa. Meillä on mahdollisuus osallistua myös kasvattajaluokkaan, mikäli Jekku saa laatuarvostelussa ERIn (erinomainen) tai EH:n (Erittäin hyvä). Pieniä paineita aloittelijoille. ;)

2 kommenttia:

Lumipyry kirjoitti...

Tsemppiä ekaan näyttelyyn!

Pentu saapuu perjantaina. Apua, täytyy laittaa matot rullalle ja hiukan muutenkin siistiä paikkoja...

quu kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta! :) Sitä tarvitaan, sillä tuomari on aika tiukka ja saattaa vinguttaa lelujakin kehässä. Ou nou! :)

Oih, nytkö se ihana pallero tulee! :) Kyllä sitä aika äkkiä saa kodin pentuvarmaksi, tosin matkan varrella tulee aina yllätyksiä - ainakin kun pienet hampaat löytää tiensä ties minne..