lauantai 1. elokuuta 2009

Jekun ensimmäisen kesän puuhia


Nukkuminen - Erittäin mieluisaa puuhaa joko sohvien edessä, lipaston tai portaikon alla. Jekun pentumaista unityyliä, kuva kesä- tai heinäkuulta 2009. Saviruukku estämästä uteliasta pentua menemästä sohvien taakse


Emännän silmiin tuijottelu ja sylissä oleminen - Jekku miun sylissä, tämä on Lapikas.netissä avatar-kuvananiPuutarha-apurin alkeet: Jekku venyttelemässä, on sillä vaan pitkät koivet! Takana oleva tuija kuoleentui pois, Jekun huolehtiessa ylilannoittamisesta


Jekun käsitys riippapajun hoitamisesta:

Pieni paju kiskottiin kahdesti ruukusta ja Jekku lopulta söi sen juuret mukavaan kuntoon ja teki hoitoleikkauksen kaikkiin varsiin. Paju sinnitteli ja istutin sen etupihalle turvaan, missä se sitten kohtasi lopullisen voittajansa, lumikolan. Pajun tarina päättyy keväällä 2010, jolloin heitin pajun lopulta kompostiin.

Riippapaju eräänkin hoitotoimenpiteen jälkeen


3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Äkkiä ne pennut kasvaa! Haikeaa, mutta oi niin ihanaakin... Tervehdys siis Jekulle Oodilta emäntineen, löydettiin Niuniun blogin kautta tänne lueskelemaan :) Komea nuoriherra teillä!

Elina Seppänen kirjoitti...

Vieläkö Jeksu muuten kellottelee selällään unnuessaan? Kun Niu ei ole sitten pikkupentuaikojen silleen nukkunut. Hepuloidessaan ja leikkiessään kyllä sitten useinkin on puolikkaan rinkilän muotoisena selällään... :)

quu kirjoitti...

Oodin Elina, on se kasvu haikeaa, mutta on niin helppoa nyt aikuisen koiran kanssa, joka osaa jo toimia tilanteissa. Pentukuumetta on kyllä hieman ilmassa.. ;)

Niun Elina, Jekku nukkuu lipaston alla kiepillä tai kyljellään venytettynä niin suureksi kuin voi, mutta aamulla Jekun voi tavata portaiden alta kaikki jalat ilmassa tai taitettuna masun päälle :)