tiistai 12. lokakuuta 2010

Ulkoilua


12.10.2010Tiistaina vietettiin ihana päivä ulkoillessa ihan tässä meidän lähimaastossa. Oulun metsäiset ja soiset ulkoilumaastot ovat muuttuneet jokimaisemiin, missä kasvaa isoja heinätuppaita, katajia ja muutamia lehtipuita.

Rakkaat pojat


Tornionjoki siintää puiden takana ja sen takana tietenkin naapurimaamme RuotsiAlatornion 1700-luvulla rakennettu kirkko, tai kirkko sai silloin nykyisen muotonsa, mutta sen paikalla on ollut aikaisemminkin kirkkoja, jo 1200-luvulta saakka. Kellotornissa on suojeltu Struven ketjun yksi mittauspisteistä, mikä viekin kirkon Unescon maailmanperintöluetteloon. Asumme siis erittäin historiallisella paikalla. :)


4 kommenttia:

Elina Seppänen kirjoitti...

Voi MUHKU! O_O Mitä Jekulle on siellä Lapissa tapahtunut, aivan mielettömän upean turkin vetäissyt päälle, wou!

quu kirjoitti...

Raukka joutuu olla paljon ulkosalla :)

Me kaadettiin pihasta iso koivu ja siinä riittää karsimista varmaan viikoksi, kun homma tehdään perinteisesti kaarisahalla. :)

Jekku on kovasti auttamassa ja yrittää isoja pöllejä vallata itselleen. :D

Elina Seppänen kirjoitti...

Pitäähän isolla pojalla olla isot purulelut. xD

Tossa alla näkyi linkki johonkin Jekun kesän kuvaan - vielä dramaattisemman näköinen ero. xD Saas nähä, tekeekö miun karvaton kojootti saman (aina, kun luulen, ettei Niu enää voi karvattomammaksi mennä, tiputtaa se lisää karvaa :D).

quu kirjoitti...

Juu Jeksu oli aaaaaikasta karvaton turre kesällä, mutta nyt onneksi jo näyttää koiralta eikä karvaiselta bikinineidolta. :D