sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Rakkaimmat lelut


21.11.2010Jekun tärkeimpiin leluihin kuuluu ne ihka ensimmäiset lelut, jotka sitä odotti kun se saapui uuteen kotiinsa - koliseva majava, vaaleanpunainen röhkivä pikkupossu (kuvassa alla) ja köysilelu (kuvassa yllä ja alla).

Mistään leluista se ei kuitenkaan ole mustasukkainen vaan mieluusti se leikki toisen koiran kanssa ja silloin lelut ovat toissijaisia leikkitovereita.

Jekun kaikista rakkain lelu on vaaleanpunainen hippo (kuvassa yllä), minkä se sai Petra-kasvattajalta pentupaketin mukana. Hippoa Jekku hoitaa antaumuksella - siltä hoidetaan turkkia ja sitä kannetaan nätisti, koskaan siihen hampailla koskematta ja sitä järsimättä. Ostimme samanlaisen lelun Ikeasta nyt syksyllä ja se tuhottiin minuuteissa. :D

En ole koskaan tavannut niin leikkisää koiraa kuin tämä velikulta. Jos se ei nuku niin se leikkii leluilla joko yksin tai raahaa niitä huoneesta toiseen. Monesti aamulla on herätty possu kainalossa, kun eräs karvakorva on sen aamulla siihen tuonut, ihan vain vinkkinä että sitten kun heräät niin tiedät mitä tehdä.

Jekku 1. päivää uudessa kodissa ihkauuden köysilelun kanssa. Lelu oli hurjan iso pikku-Jekun suuhun, mutta nyt se näyttää pikkasen hupsulta. :)


Pikkupossua kuskataan jo toista viikkoa uudessa kodissa. Possu on vieläkin todella rakas, mutta siltä on amputoitu korvat ja röhkimismekanismikin on lelujen taivaassa.

Ei kommentteja: