torstai 25. marraskuuta 2010

Yhteislenkki ja Lumi

25.11.2010

Jekulle oli marraskuun viimeinen torstai täynnä sydänsurua, mutta onneksi se muuttui iloksi uuden koirakaverin myötä.

Kävimme alaosastolaisten kanssa hihnalenkkeilemässä Tornion keskustassa ja mukana oli kaksi urosta: Jekku ja Kompo, sekä pari tyttöä, joista kumpainenkin oli vastustamaton. Fannilla oli juoksut loppumassa ja Millalla alkamassa. Tunnin ajan pojat lauloivat serenadeja tytöille niin että kadut raikui. Kummallakaan ei ole erityisen kaunis lauluääni edes..

Me Kompon ihmisen kanssa ei päästy lähellekään tyttöjä, kun poikia piti pakittaa ees taas ja hakea kontaktia ja eteenpäin ei menty jos ääntä lähti.

Lopulta saatiin äänekäs hihnalenkki päätökseen ja kaverukset pelasi samaa peliä, eli kyttäsivät tyttöjä ja olivat muutenkin hyvää pataa.

Kaoottisen lenkin päätteeksi kävimme ystäväpariskunnan luona (samaiset joiden kanssa olimme Ylläksellä tuossa taannoin). Siellä Jekku tapasi uuden ystävänsä. Lumi on 4-vuotias westie ja se osoittautui myöhemmin ainoaksi koiraksi jota Jekku todella kuuntelee.

Jotta kaverisuhde saataisiin luotua hyvin lähti kaverukset ensin hihnalenkille ja sitten joenjäälle rallattamaan.

Lumi kertoi eräänä iltana, että Jekku tuut liian lähelle ja Jekku pisti saman tien maata. Se oli aivan yllättävä veto meidän energiapakkaukselta. Puolta pienempi valkoinen koira näytti isolle pojalle kaapin paikan!

Ei kommentteja: