perjantai 25. maaliskuuta 2011

Jipostelua


Moi! Jippo, ikää kuusi viikkoa tässä hei! Mulla oli kuulkaas niin jännä päivä tänään - ne kivat ihmiset tuli taas mua katsomaan. Juoksin heti sen pienemmän syliin ja vähän maistoin poskesta ja otin tukasta kiinni.... ja se isompi oli niin kiva! Sillä oli semmoinen iso musta juttu monesti nassun edessä, muttei mua yhtään pelottanut ja sen sormet maistui niin hyvältä! Kaikista parasta on kuiteskin ruoka - tiedän äänestä, kun ruokakuppi kilahtaa ja juoksen keittiöön. Oon kova syömään ja tunnen jo oman nimeni.


Sit mua se kasvattajaksi kutsuttu ihminen (hyvältä maistui senkin sormet) kampas, että näyttäisin oikein sievältä kun meidät vietiin ulos ja meitä taas aiottiin osoitella niillä mustilla kapineilla! Harjaaminen oli kivaa, vaikka näytän ihan hupsulta tässä. Tykkään kaikista jutuista millä ne mua koskee ja matolääkekin on hyvää!
Otin päikkärit sillä aikaa kun veljeä harjattiin:


Pihalla en pelännyt yhtään ja viiletin sinne ja tänne, vauhti oli kova! Leikkikavereina mulla oli käpy ja männynoksa ja taisin mä vähän maistaa valotolppaakin vahingossa. Tässä mä oon kukkulan kuningas..

.. mut ihan hetken vain, sillä se pienempi kuitenkin aina yritti laittaa mut menemään toiseen suuntaan, jotain se puhui ettei naapurin puolelle saa lähteä, mutta yritin monta kertaa kuiteskin.


Ehdin mä vähän poseeratakin, varmaan sekuntin: 
Sit semmoinen iso musta koira, jota ne sanoi Jekuksi tuli ja nuuhkaisi mua eikä mua pelottanut yhtään ja se oli tosi kiltti mua kohtaan. Sisällä me mentiin veikan kanssa uudelle patjalle nukkumaan. Tän patjan se pienempi toi mulle ja sano, että saan nukkua tällä tulevan viikon ja sitten patja minä lähdemme ensi lauantaina heidän mukaansa isoon maailmaan. Oon kuulemma tosi reipas muksu ja että iso maailma ei mua varmaankaan kovin paljon pelota.


5 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Oi, miten reippaalta Jippo tosiaan vaikuttaakin - ja NIIN suloiseselta, että! Hali-pusuteltava. =D

Hanna kirjoitti...

Ihana Jippo! <3

Elina Seppänen kirjoitti...

Jippo sen kun söpööntyy. :) Hieno pupsikka. :)

Nina kirjoitti...

Voi mitä söpöhöpöjä marsuja. Ihan alkaa itseäkin pentukuumeiluttaa. :D

quu kirjoitti...

Kiitos kaikille söpö-kommentin laittaneille :)

Tuossa katselin yhden lappalaisen kuvia, joilla oli ihan vastaava nassukuvio pentuna, niin jos samalla tavalla menee niin Jipon kuono on valkoinen ja täplä otsassa. :D