sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Saanen esitellä Jippo!Tänään pikkuherra, ikää kuukausi ja 8 päivää eli päivän yli 6-viikkoa, ulkoili ensimmäistä kertaa suuressa valkoisessa maailmassa, jota on aikaisemmin viikolla katseltu terassin suojista:
Pentujen nimet ovat ratkenneet, valitsimme tulokkaamme nimeksi Yövilkka, mikä tarkoittaa erästä hyvin yleistä kotimaista kämmekkäkasvia ja tulokas sai kutsumanimekseen Jippo.

Riistanvärinen veli sai nimekseen Cantavia Yömyssy. Pojat olivat vähän karanneet pyörätiellekin, kun mielenkiintoinen uusi asia, polkupyörä, mennä vilisti..


6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

On se suloinen kaveri, ihana Jippo! Mitenkäs on Jekku uuteen leikkikaveriin ja perheenjäseneen suhtautunu? :)

Millan kirjoitti...

Onpa tosi söpö ja nimikin oikein sopiva Jekun velipojalle :)

Minz kirjoitti...

Oih! Jekku ja Jippo! <3 Ihania kuvia lutuisesta pikkuisesta pallerosta. Siinä sitä menee sitten arki uusiksi vähäksi aikaa, mutta miten nopeasti se pentuaika onkaan ohi (näin jälkikäteen asiaa ajatellen).

Nina kirjoitti...

Siis. Voi. Ei. Ei ainakaan noussut kun aivan järjetön pentukuume, nyt äkkiä täytyy kaivella esiin Milkan pentutuhot ensiavuksi. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mainio nimi uudella kaverilla :)

quu kirjoitti...

Hanna, Jekku ja Jippo tapasivat toisensa pikaisesti nyt perjantaina Jipon ollessa 6-viikkoa vanha. Tapaaminen meni hienosti :) Jippo koituuu 2.4. joten sitten nähdään paremmin miten alkaa poikien systeemit menemään.

Millan, me siis ei todellakaan keksitty mitään nimeä ja aina kun toinen keksi, niin toinen tyrmäsi. Valitin Petra-kasvattajalle, ettei me keksitä mitään nimeä ja sieltä se tuli kuin apteekinhyllyltä. :) Eli kasvattajaa saamme kiittää upeasta ja aiheeseen sopivasta kutsumanimestä. :)

Minz,se pentuaika vilahtaa todella nopeasti! Liian nopeasti, tosin Jekku on vieläkin lapsellinen, että ei ole ihan täysin päässyt pentuaika unohtumaan. ;)

Nina, meilläkin on moneen otteeseen katseltu Jekun pentukuvia, niitä ei niin kauniitakin ja videoita, missä se on aika järkyttävä välillä. :D

Anonyymi, voi kiitos :)