maanantai 18. huhtikuuta 2011

Leikkiriehaa

18.4.2011

Kaksi piiitkää viikkoa siihen meni ennen kuin nui alkoi oikeasti leikkimään kahdestaan.

Tähän saakka mun on pitänyt istahtaa lattialle ja sitten kummatkin on tulleet syliin ja alkaneet leikkimään. Vissiin olen tuonut turvaa ja järjestystä niiden leikkeihin, kun toiseen ei ole ihan täysin voinut luottaa. Nyt ne on jo toista tuntia leikkineet nujupainia, juosseet, leikkineet yhdessä leluilla, lällätelleet lelujen kanssa puolin ja toisin, hyppineet toisten päällä ja vielä ihan kahdestaan. Hulluja!

Yhdessä ovat tähän saakka lenkeillä käyneet, treenailleet pari kertaa, syöneet puruluita, ottaneet namia vierekkäin ja ruokaa mussuttaneet vierekkäin. Pelottavan asian tullessa vastaan Jippo on juossut isoveljen mahan alle piiloon pahaa maailmaa. Jipon pelkopöhinöihin Jekku on heti vastannut, että tänne tontille ei muuten tulla (vaikka muuten se itse ei koskaan mihinkään reagoi)

Olen oikein tyytyväinen, että kun tulevat nuin hyvin juttuun. Vaikka aika kauan siihen menikin, mikä oli tosi yllättävää kun muiden koirien ja pentujen kanssa Jekku on heti ystävystynyt.

Jippo on oppinut oman nimensä ja istuu pyynnöstä. Maahanmenoa treenataan ja hihnakäytöstä. Oikein mukava penska joka on jo nyt ihan hupsun näköinen. Kovasti sille on kehittymässä nelisilmää ja kunnon rillit.

Jiposta on kehittynyt muutenkin aika peloton sälli - se on alkanut ärsyttämään Jekkua tosissaan nyppimällä poskivilloista. Jekulla on pitkä pinna ja jos pinna alkaa ehtyä se on murahtanut tai läpännyt tassulla Jipon makaamaan ja tällä keinolla Jippo onkin alkanut päiväuneja ottamaan.

Pari leikkikuvaa:


Jippo tapasin Jekun ystävän Saagan ja Saaga olikin todella mukavaa ja rauhallista seuraa. Hyvä esimerkki siitä, että kaikkien lajitovereiden kanssa ei leikitä vaan joskus voi ihan vaan ollakin.

Ei kommentteja: