sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Toinen päivä


Ensimmäinen yö takana ja Jippo nukkui meidän kanssa makuuhuoneessa pienessä kompostiaidoin varatussa tilassa, missä oli tutuilla tuoksuilla varattu makuualusta, pissapaperit ja tuttuja leluja. Yö meni kivasti nukkuen, eikä piipattu lainkaan. Jekku loisti poissaolollaan. Jekku ei ihan tiedä onko kaveri lintu vai kala, mutta yrittää leikkiä pienen kanssa - tosin Jekun leikkiyritykset on hieman ronskeja, ettei leikkiä oikein synny, mutta haukkuvat kuitenkin toisilleen.

Päivään kuului hyvin paljon tällaista.. :)


Pieni korvaeläin ja kuvasta saakin kivan mielikuvan millainen Jippo olisi pystykorvana, mutta voi korvat jäädä taittokorviksikin.


More the merrier tavataan ulkomailla sanoa ja se pätee leluihinkin. Jippo kasvoi sijoituskodissa yhdessä äitinsä ja veljensä kanssa ja heistä huolehti kasvattajan lisäksi sijoitusperhe, jossa oli herttaisen vanhempi pariskunta. Jippo sai siis huomion lisäksi myös lelujakin kahden edestä :) Mukaan tuli lelujen lisäksi tottakai hoito-ohjeet, ruokaa, nameja ja tukipalvelu kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa.
Pojat nukkuu tv-huoneessa:

2 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Voi mahoton, miten ihana, pieni ja pörröinen. Näyttää tosi paljon pienemmältä kuin meidän Ainu samassa iässä..

quu kirjoitti...

Kyllä Jippo saattoi tullessaan olla hieman pienempi kuin Jekku, mutta nyt on ottanut sellaisen kasvuspurtin, että jalat on kuin puhelintolpat. :D