keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

TreenailuaJekku kävi tänään Kemissä alaosaston järjestämissä vapaamuotoisissa treeneissä ja tällä kertaa kyseessä oli kaikille roduille avoin treenihetki, joten alaosastomme lappalaiskoirat saivat tutustua kahteen terrieriin, amerikanakitan ja afgaaninvinttikoiran pentuihin. Oli jännä huomata, ettei lappalaiset juuri toisia huomanneet, kun nämä uudet tuttavuudet saivat täyden huomion.

Harjoiteltiin ohittamista, pujottelua ja vähän näyttelyjuttuja mukavalla porukalla ja kaikilla meni hienosti. Kiitos seurasta kaikille! :)

Treeneissä oli mukana Jekun kaveri Kompo, jonka kanssa kuljettiin myös samalla kyydillä. Autoilu ja lenkkeily sujuu pojilta todella hyvin eli pojat on siedätetty toisiinsa hyvin. Mukava huomata, että pitkäjänteisyys kannattaa. Suurin osa alaosaston uroksista on vieläpä samanikäisiä, joten samoissa näyttelyissä koirapojat on kaikki samassa kehässä. Nyt on muutamat treenit menneet täysin äänettömästi, ei haukkumista eikä ärinää kuin ihan pikkuisia ylilyöntejä. Jekku on ollut täysin hiljaa, kun herra yliherra eli sumutinpullo on ollut muistuttamassa, mutta onneksi sitä ei tarvinnut käyttää kuin kerran silloin muutama viikko sitten.

Kontaktiharjoituksia:Pikkuterrierin katselua:


Nakit mielessä? ;)Lisäksi näimme treeneissä Jekun sedän ja lenkkikaverin eli Jekun Tuisku-isän täysveljen Eetun, jonka kanssa otettiin pari perhepotrettia:Kaikki kuvat: Essi Matinlassi - kiitos ihanista kuvista!

Ei kommentteja: