sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappuriehaa

Joesta ovat jäät lähteneet ja Jekku kävi miettimässä syntyjä syviä isojen asioiden äärellä vappuaamuna:Aamureippailun jälkeen pupsikat pakattiin autoon ja suuntasimme Ouluun vapunviettoon - mie poikien kanssa menimme Marin ja Sirun luo paistamaan munkkeja. Jippo tutustui ensikertaa Siruun ja pienen tutustumisen jälkeen kaverukset painivat ja repivät poskivilloista.

Pikkuinen pääsi pupuja Puppea ja Pipsaa nuuhkimaan ihan kuonotusten ja kävipä pieni otus kanien kaksikerrostalon alakerrassakin tutkimassa. Puput oli aluksi hieman arveluttavia, mutta pian oltiin häntä selällä katselemassa ja kaneille häntää heiluttamassa. Nuuhkisen jälkeen tulikin itku, kun kanitalon ovet meni kiinni, eikä enää päässyt tervehtimään.

Kävimme tervehtimässä myös Petra-kasvattajaa Jipon kanssa (häntä heilui ihan vimmatusti) ja sielläkin Jippo tutustui uusiin ystäviin - Kieloon ja Lempiin, joista Kielo oli erittäin mukava leikkitoveri. Lempiä kohtaan oli suuri kunnioitus, mitä nyt vähän nyhdettiin peppuvilloja. Jippo perinteiseen tapaan oli Petrankin luona täysin kotonaan. Kiitos Petralle, kun saatiin käydä! :)

Ensimmäinen kaverikuva Jiposta ja Sirusta:Koko kolmen kopla Pyykkösjärven rannalla:


Jippo 11-viikkoa:


Jekku vauhdissa ja isona kuten aina:


Siru kesätukassaan:


Perinteinen vappusää suosi tänäkin vuonna ;)


Pojille kertyi verraton määrä autossa odottelua ja matkustamista vapun aikana, kun olimme kotona sunnuntaiaamulla klo 5 kotona. Välillä oli kuskin pakko tunnin verran nukkua, kun alkoi uni painaa..

Jekku menee mielellään autoon eikä voi autossa pahoin (satunnaisesti joskus oksentanut, kun annettu vahingossa ruokaa ennen pitkää automatkaa), mutta välillä haluaa työntää pään piiloon. Nyt auton vaihdon jälkeen matkustus tapahtuu kontissa, kun tässä uudessa autossa saa hattuhyllyn pois, niin koirat matkaavat perällä.Siellä molemmat viihtyy erinomaisesti ja nukkuvat tyytyväisenä. Selkeästi takapenkki on epävakaampi matkustuspaikka ja Jekkukin viihtyy nyt paremmin kontissa.

Ei kommentteja: