torstai 21. heinäkuuta 2011

Sinisiä nauhoja21.7.2011

Käytiin toistamiseen mätsäreissä poikien kanssa. Osallistuttiin ensin parikilpailuun eli ideana oli esittää kaksi saman rotuista koiraa yhtä aikaa. Sanoin jo heti järjestäjille ilmoittautumisen yhteydessä, että kannatuksen vuoksi osallistutaan. Arvasihan sen - Jekku esiintyi hienosti, se juoksi ja seisoa pönötti, mutta se ilme, voi että, se oli niin EVVK-asenteella*) matkassa ja toinen taas oli iloisena. Ihan kivastihan ne yhdessä juoksi ja seisoi, mitä nyt hieman pientä säätöä. :D Meidät käteltiin ensimmäisenä ulos kisasta, minkä kyllä arvasinkin.. Jekku ei ihan hoksannut, että sen olisi pitänyt esiintyä, kun eihän oikeissakaan näyttelyissä mennä toisen parina.

Jippo jatkoi pentuluokassa ja esiintyi loistavasti - seisten töröttäen ja juosten hienosti, ei istunut kertaakaan - , ja sieltä saatiin sininen nauha pomppivan samojedin voittaessa. Jekku kilpaili ystäväänsä Piitua vastaan ja meille lankesi sininen nauha siitäkin koitoksesta. Jekku pikkasen laiskasti juoksi, kun joutui odottamaan niin kauan ja siellä oli niin kuuma eli parempi voitti, ehdottomasti. :)

Molemmat pojat karsiintui sinisten ryhmästä heti kättelyssä. Tuomarina oli vetokoiraihminen ja yllättäen kaikki huskyt ja muut vetokoirarodut sai sen punaisen nauhan, ja kaikki lapinkoirat sai sinisen nauhan paitsi jos kilpakumppani rähisi. Siellä punaisten jatkoryhmässä oli muuten hieman niitä vetokoiria... Tästä syystä en oikein mätsäreistä välitä, kun vaikka siellä miten hienosti esiintyy, niin tuomari valitsee ne rodut joista pitää.

Kumpikin pojista esiintyi 100% ja hienosti, mikä onkin tärkeämpää kuin palkintosijat. :)

Pojat parikilpailutunnelmissa:

Kuva: Nina Nikurautio - kiitos kuvalainasta! :)


*) EVVK= Ei vois vähempää kiinnostaa

Ei kommentteja: