torstai 4. elokuuta 2011

Näyttelytreeneissä

4.8.2011

Pojat kävivät alaosaston näyttelytreeneissä ja mukana oli myös joukko Jekun ja Jipon ystäviä (Piitu, Otso ja Muohta). Ei me nyt niin paljon näyttelyissä käyntiä harrasteta, mutta mukava käydä treeneissä jo ihan senkin takia, että koira tottuu toisiin koiriin ja aina välillä jotain arkitottelevaisuusjuttujakin tehdään.

Jipon kehäkäytös on muuten mukavaa, mutta se hampaiden katsominen on vähän takkuista, joten siihen tarvitaan treeniä. Vaikka Jipon ystävä Muohtakin oli siellä ja ihana Otso niin Jippo nakkipersona tapitti vain nakkia.

Isoilla pojilla taasen tuotti jännitystä uudehkon uroksen näkeminen treeneissä, mutta ei mitään ihmeempää. Pientä pörinää kuului kaikilta (niin pientä, että juuri ja juuri kuuli), mutta ei mitään isompaa. Epävarmuuden piikkiin menee ja kun treenattiin enemmän oltiinkin sujut kaikkien kanssa.

Jipsu kohta 6kk


Jekku esiintyy aina niin varmasti ja on helppo esitettävä, jos vain nakkeja on saatavilla ja Otson ihminen halusi esittää treeneissä Jekun ja kommentoi näin:

" Jekku vei kyllä mun sydämen treeneissä, kun niin nätisti napitti mua silmiin ♥ Ihana..."

Voi että, kun sydän pakahtuu tälläisistä kommenteista. :)


Pari kuvaa ystävistä piskuinen Muohta on nyt 12-viikkoa ja ihanat pystykorvatkin löytyy. Jipolla ja Muohtalla oli treenien lopuksi omat hauskat leikit. :)Aina yhtä ihana Otso


Jekun ja Jipon kuvat Otson ihminen Essi, muut allekirjoittanut.

Ei kommentteja: