tiistai 20. maaliskuuta 2012

Seuraamisharjoituksia

20.3.2012

J-pojat ja Piitu kävivät tallustelemassa ja pysähdyttiin parkkipaikalla vähän harjoittelemassa vierellä kulkemista tarkoituksena kuvata liikkeitä, mutta aurinko alkoi paistamaan ja tuli niin suuret valo- ja varjoerot, että räpsin sitten vain muuten vain kuvia.

 Jipon pystyy laskea helposti irti paikassa kuin paikassa, kun se on niin ruoan perään ja se on niin miellyttämisenhaluinen, että tottelee ketä vain eikä lähde koirien eikä minkään muunkaan perään.

Satu vähän kokeili Jipon kanssa seuraamista (Jipollehan ei ole koko asiaa edes opetettu, mutta ruokapalkkaa seuraa mielellään):Tiukissa käännöksissäkin oli kuulolla
.. ja vauhdissa

Jipon pönötystä varsin kummassa asennossa - häntä alhaalla, mitä se ei juuri alhaalla pidä. Ala- eli vatsalinja on sen verta nouseva etten ole Jippoa viitsinyt mihinkään ilmoitella misseilemään. Ja seisoopa se tuossa alamäkeenkin niin selkä miten sattuu, mutta tuollainen keskenkasvuinen se on, kuten kuvasta näkyy. :)


Jekun "vauhti" oli tänään hyvin verkkaista. :D


Jekku paremmin viihtyi, kun sai poseerata kameralle:
Piitusta pari sievää nassukuvaa- Piitu on kyllä niin ilmeikäs ja kauniin värinen:Kiitos Satulle seurasta ja Jipon esittämisestä! :)

2 kommenttia:

KenguRuu kirjoitti...

Oih, komiat teidän pojat ja nätti Piitu :) rapsuja sinne!

quu kirjoitti...

Kiitos! :) Samoin sinne. :)