tiistai 2. lokakuuta 2012

Lokapojat

2.10.2012

Pojat tuppaa nykyään lenkkeilemään aina yhdessä, kun pysyvät vapaana lähellä ja tulevat kutsusta luokse. On harvinaista herkkua, että vien poikia erikseen - toki treenailen ja vien koirakavereista tapaamaan yleensä yhtä kerralla, mutta kahden keskisiä spesiaalilenkkejä on harvoin.

Koska seurassa on aina hauskempaa on kummatkin pojat vähän hukassa - ne nuuhkivat, tallustelevat eivätkä lähde kauas. Aivan kuin niitä vaivaa tekemisenpuute kun ei olekaan sitä toista jolta varastaa keppi, kiskaista hännästä tai läpätä tassulla, ja pyytää leikkiin ja sitten hurjaa kyytiä rallattaa ja paimentaa toista haluttuun suuntaan. Kahdenkeskiset lenkit on siis hyvin rauhallisia ja tylsiäkin, jopa minun mielestä kun hauska seurata mitä pojat tekevät keskenään.

 Lähdimme Jipon kanssa lähimetsään - tämän kauniimpaa metsää ei oikeastaan olekaan.Jollakin alkoi keskittyminen mallin hommiin vähän herpaantua..Pieni metsäautotie


Kuvia vakiolenkiltä:Kotipuutarhaan oikaistaan sänki- ja heinäpellon kauttaJekku yksistään hinaa itseään vierellä kontaktia hakien. Haastoipa minuakin hippaleikkiin, mutta kun en lähtenyt juoksemaan niin tyytyi sitten jolkottelemaan.

PS. Alempaa löytyy useampi postaus aikaisimmista puuhista.. :)

Ei kommentteja: