torstai 13. joulukuuta 2012

Puuterilunta

9.12.2012


Puuterilumi on peittänyt puutarhan, sen kasvit ja kaikki puutarhakalusteet. Pehmoisessa puuterissa on sitä taikaa, ja se taika tarttuu aina erityisesti Jekkuun, mikä nauttii lumesta täysillä ja täysin sekopäisenä. Aluksi kuitenkin kuvia, missä ollaan vielä asiallisesti.


Jekun ikä alkaa kolkutella kohti neljää ikävuotta ja nyt reilun 3,5 vuoden iässä Jekkua voi tituleerata urokseksi. Kovin on hitaasti kehittynyt, mutta on kehittynyt kuitenkin. Kallo on leveämpi, joten korvat sijoittuneet kauemmas toisisistaan ja kuono on pyöreämpi vuosi vuodelta:Leveyttä on tullut lisää, ja lihasta, ja pakko myöntää, että nyt jo vähän sitä laardiakin.  Selkäranka ei tunnu selvästi eikä hännäntyven luut. Kylkiluut tuntuu, mutta niiden päällä on vähän ylimääräistä.Pojat siirtyivät lennosta Jahti&Vahti Extra Energiaan, koska Hessu-ajokki syö sitä talviaikaan, joten helpompi ruokkia kaikkia samalla ruualla. Vaikka sitä neuvotaan siirtymään vähitellen uuden ruuan pariin, että koiran elimistö ehtii ruokaan tottua, niin teräsvatsat eivät vaihdosta huomanneet, ja ei varmaan merkin sisäinen vaihto niin paha olekaan. Lisänä syötän lohta ja lihaa.

Villapöksyt ja häntä onkin ollut aikaisessa edellisiin talviin nähden. Masukarvat on näemmä tulleet jäädäkseen noin pitkiksi.Jippomaista pönötystä.
  Tästä se lähtee! Kaistalla ei ole ruuhkaa, kun vain yksi herne ajouralla:


Hännänheilutuksia kaikille lukijoille! :)3 kommenttia:

jjuuulia kirjoitti...

Upea tuo viimenen turkki! Ihana, paksu, tuuhea turkki ja häntä! :)

http://koiramaalla.blogspot.fi/ lappalaismaista täällä ;)

KenguRuu kirjoitti...

Tosi kivoja talvikuvia! :3 Vooih, on nuo teidän pojat niin komeita, mie niin tykkään molempien värityksestä ! ;__; Hih, Jekku muistuttaa luminaamallaan vähäsen meiän Kopoa.. ;--) Rapsuja pojille! :)

quu kirjoitti...

jjuuulia, kiva saada lisää luettavaa ja seurattavaa. :) Laitoin blogisi linkkilistalle.

Juu aika muhkeahan Jippo on kaikkialta muualta paitsi mahanalta. :D

KenguRuu, rapsutuksia Kopollekin. :) No kiitos, tuollaisia höpönassujahan ne.