sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Auringonpalvoja


 Sitten oli vuorossa Jipon sunnuntailenkki ja me lähdettiin sen kanssa metsäsaarekkeen laitaan nauttimaan auringosta ja onpa sitä kaivattukin! Ensin tassuteltiin hevostietä pitkin - läheiselle tallille on tehty oikotie pellonlaitaa pitkin.Luoksetuloharjoituksia:Pönöttämisiä:


Viime viikolla tein panta- ja hihnahankintoja kumpaisellekin.

Jippo sai vaaleanruskean BestFriend-monitoimihihnan ja puolikuristavan pannan, mikä on helppo pujottaa pään yli. Pienellä kun tuota kaulakarvoitusta on sen verran paljon, että on todella hankala saada sille tavallista pantaa laitettua, kun saa kaivaa ja kaivaa, että kaula tulee vastaan. Isän toivomuksena oli saada pannat, missä on mahdollisimman suuri metallilenkki, jotta kytkeminen on helpompaa.

 Jekku sai samanmerkkiset mutta mustat monitoimihihnan ja  normipannan, kun Jekku helposti pääsee noista puolikuristavista malleista irti, kun se ei vedä. Jekku oppi välittömästi uudet varusteet ja ensin tuo oman pantansa ja sitten Jipon. Jekulle näytin, että tässä on sinun panta niin eipä se tuonut painavaa nahkapantaa, vaikka se oli tarjolla. Olen ollut tyytyväinen ostoksiin - kevyitä, pestäviä ja tuo heijastinominaisuus on iso plussa.

2 kommenttia:

Natalia kirjoitti...

Ihania kuvia. :) Usvalta terveisiä serkkupojalle! ;)

♥llä Usva & Natalia

quu kirjoitti...

Terkkuja takaisin hienolle Usvalle! ♥