tiistai 19. helmikuuta 2013

4H-kerhon karvakorvat

Tänään tehtiinkin uusi reissu 4H-kerhoon.

Pauliina soitteli viime viikolla, että olisi uusi kerhopaikka, mihin kaivattaisiin koiravieraita ja hän aluksi pyysi Jekkua, kun se on niin rauhallinen. Mutta päätin, että otan molemmat matkaan, kun kummallekin hyvää harjoitusta ja Jippokin malttaa paremmin kun Jekku on matkassa ja näinhän siinä kävikin.

Päästiin autolla kerhopaikan pihaan ja pihalle alkoi saapua lapsia. Takapenkin karvakorvat katseli ja taisivat tietää, että mistä nyt on kyse.  Käytätin kumpaisetkin yksistään lapsia moikkaamassa ja sitten siirryttiin sisätiloihin jossa kerhoilta meni samaan tapaan kuin aikaisemminkin - lyhyttä kerrontaa pojista, rodusta ja koirista yleensä ja sitten näytin mitä ne osaa. 

Mukana oli reippaita poikiakin ja heitä kiinnosti mm. paljonko nämä maksaa ja osaako ne Gangnam Style-tanssiaskeleita ja entäpä kutsunko Jippoa koskaan Kipoksi. Erityisesti käskystä haukkuminen on jostain syystä hauskaa ja koirien viralliset nimetkin. Namin jättäminen jännitti kovasti, että ottaako koirat ne vai ei, ja eihän nämä mitään luvatta ota. 

Loppuajaksi mentiinkin ulos, missä osa lapsista leikki hippaa ja osa pelasi Jekun kanssa jalkapalloa tai heitteli lumipalloja kummallekin. Jekku jossain vaiheessa siirtyi itsenäisesti autoon lepäämään ja se sille sallittiin. Hetken siellä lepäili ja tuli sitten ilolla leikkimään. Mukava huomata, että sekin pyytää päästä hetkeksi pois tilanteesta, koska olihan se meteli aikamoinen. ;) 

Oli mukavata kaikilla osapuolilla. Kiitos kovasti! :)

Ei kommentteja: