lauantai 4. toukokuuta 2013

Sinivalkoista
Aamulla kasvattaja hurautti Oulusta tänne pohjanmaan lakeuksille ja jatkoimme yhdessä matkaa Laihian ryhmänäyttelyyn jossa tuomarointia odotti Sakari Poti. Mukana oli kasvattajan oma koira Vuokko ja Jippo.  Kuvia Vuokosta ja muista osanottajista toisessa postauksesta jossain vaiheessa.

Näyttelytaukoa Jipolle oli kertynyt n. 1,5 vuotta ja vähän jännitti, että miten maalaiskoiran käy, kun ihan valtavasti ei olla muita uroksia nähty eikä yleensäkään muita vieraita koiria. Edelliset tulokset olivat siis junioriluokasta - Kasvattajatuomari Saara Sampakoski palkitsi 11kk vanhan Jipon H:lla ja Teini muutaman viikon päästä siitä EH:lla, joten varsinaisia odotuksia ei ollut. Toivoin vain positiivista ja mukavaa kokemusta, ja hyvää kehäkäytöstä.

Ilokseni kasvattaja halusi esittää Jipon ja sehän sopi. Oli erityisen mukava katsoa kokeneen ja varmaotteisen esittäjän yhteistyötä koiran kanssa jota ei ollut tavannut yli vuoteen. Täytyy kyllä sanoa, että nyt vasta jännittikin kun itse istui katsomossa. Jippo esiintyi mallikkaasti ottaen kontaktia ja heiluttaen häntää. Kasvattajan ja kasvatin yhteistyö palkittiinkin yli odotusten.

Avoimeen luokkaan oli ilmoitettu vain kaksi urosta, joista toinen oli Jippo. Esiintyminen meni nappiin ja tuomari tykästyi Jippoon ja sijoitti sen luokkansa voittajaksi, ja koska sai SA:n niin lopulta odotti paras uros-kehä, jossa Jippo sijoittui toiseksi.Komea Late-uros vei koko potin ja todellakin se oli komein uros koko poppoosta. :)  Kokonaistulos oli siis:

AVO-ERI SA AVK1 PU2 SERT

"Tummanharmaa valkoisin merkein. Keskikokoa hieman kookkaampi. Erinomaiset mittasuhteet. Komea pää. Erinomainen runko ja raajarakenne. Turkki ei parhaimmillaan. Oikea-asentoinen häntä. Hyvä liike. Rauhallinen miellyttävä luonne. Koko 51cm"
 

Olen kyllä niin ylpeä Petra-kasvattajasta ja Jiposta. :) Kiitos Petralle! Nyt vain miettimään seuraavia koitoksia.  


Kuvat alla kehästä:Sertiruusukkeen ja pokaalin kanssa fiilistelyä:4 kommenttia:

Natalia kirjoitti...

Onnittelut Jipolle SERTistä! Hieno suoritus, on se komia poika. :)

Vilma K. kirjoitti...

Onnittelut Jipolle SERTistä! :)

idai kirjoitti...

Onnea Jipolle sertistä! :) Ja rapsutukset myös Jekulle.

quu kirjoitti...

ISO kiitos onnitteluista! ღ