perjantai 9. elokuuta 2013

Ulkoilmaravintolassa

Pojat käyvät nykyään paljon ulkona syömässä. Usein annan nappuloita etsintäleikin merkeissä heti aamutuimaan ja varsinainen ruoka tulee sitten vasta myöhemmin, kuten tänäänkin.

Tänään syötiin isolla nurmialueella. Kumpaisenkin annos koostui 2dl Jahti&Vahti Energia-kuivamuonasta, vedestä, piimästä ja isosta kimpaleesta jauhelihaa.

Jipon kuppi osuikin juuri kuopan kohtaan joten etukenossa sai poika syödä. Jippo syö hitaasti nauttien ja se normaalisti sisätiloissa tekee niin, että aina ensiksi tiputtaa 3-6 nappulaa matolle ja syö ne lopuksi. Tänään semmoista ei nähty, kun ei ollut mattoa. ;)
Jekku söi hieman etäämmällä.


Jekusta on tullut nopea syöjä ja se tuli Jipon kupin viereen seisomaan. Ilme kertoo kyllä, että hyvää oli!

"Nuuh nuuh joko on valmista." Jippo ei nuuhkuttelijasta välitä vaan mussuttaa rauhassa, se väistää kun kuppi on lähes tyhjä.


Ilmoitin Jipon kotinäyttelyyn ja tässä kunnossa viikon päästä mennään Leni Finnen kehään. Palojärven Matti piti olla tuomaroimassa, mutta tuomari vaihtuikin ohi varatuomarin joten saataisiin rahamme takaisin jos niin päättäisimme. Näyttelypaikka on tuossa 15km päässä joten mennään ehdottomasti katsomaan mitä Leni on Jiposta mieltä. Jekun ja minun ensimmäinen näyttelykokemus alkoi juuri Lenin kehästä, että sinänsä tuttua. Tähän asti olen kummankin koiran kanssa käynyt aina eri tuomareilla. Jekku on pudottanut lähes kokonaan pohjavillan - nyt ajaa harjaa, häntää ja sisäreisiä.                J

             E

          K

              K

                   U
            L

         I

Ei kommentteja: