sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

HerkkuostoksillaNamit ehtyivät ja oli aika suunnata S-markettiin ja HalpaHalliin tekemään täydennystä.  Palkkapäiväkin vielä, että tuli tehtyä ylilyöntiä, mutta nämä nyt kestää pitemmän aikaa.

Pedigreen Biscrok (2,05€) ja Markies (2,15€) on poikien suosikkeja, vuodesta toiseen. Hinnatkaan ei ole korkeat ja S-marketista nämä ovat ostettu.


Biscrokit ovat minunkin suosikkeja - kevyitä, kuivia ja vähän väriaineita. Yleensä kekseistä aina takkien taskun kohdat likaantuvat, mutta näitä on mukava kuljettaa mukana kun ei ole pelkoa että takki likaantuisi. Lisäksi keksit saa kahteen osaan. 

Tätä keksiä vastaavanlainen on Tassu-keksi, mitkä on rasvaisia, tuoksuttavat epämiellyttävälle eikä J-pojat tykkää niistä.  Tassu-keksit ovat myös hyvin värikkäitä, mikä minusta on aina huono juttu.


Markies jota kutsun ydinluukeksiksi on ehdottoman luoksetulon "Tänne"-nami ja erityisesti Jekusta tämä keksi on jotain niin upeaa.


Aktivointileluihin tarvitaan paljon pieniä nameja ja uutuutena meille kokeilin ostaa Purinan Friskies minimemua lihaisena versiona. Hintaa pussille tuli 4,99 ja pussin kokohan on 1,5 kiloa, että useamman kerran voi koiria tällä herkulla aktivoida.  Aikaisemminkin jo kerroin, että käytän näitä "pikkukoirien" ruokia aktivointileluissa niiden koon puolesta.


Mukavan tuntuisia pikkunappuloita ja maistuvat koirille, mutta tuo yltiöpunainen väri saa vähän minun harvalukuiset karvat nousemaan pystyyn. Ehkä en näitä kovin usein osta. Tuoteselosteessa ei mainintaa väriaineista.


Laihian ryhmänäyttelystä annettiin mukaan tällaiset pussukat, joiden sisältöä Jekku ei suostu lainkaan syömään ja Jippokin vaivoin. Sekoitan ne varmaankin ruuan joukkoon koska nameina ne ovat hyödyttömiä tai sitten annan ne Hessulle.HauHau Championin tonnikalaiset herkut olivat niin maistuvia, että olen niitä ostanut useita kertoja. Kokeiluun lähti kanasiivut, mistä Jekku on ainakin aikaisemmin pitänyt. Siivut tosin leikkaan pieniksi paloiksi. Tonnikalapalat 2,89€, kanasiivut 2,89€ ja pakastekuivattu kala 1,99€ ovat kaikki HalpaHallista.

Pakastekuivattu kala porkkanalla oli toki edukas, mutta en ole pitkiin aikoihin haistanut mitään niin kuvottavaa. Kuvassa tuote näyttää herkulliselta, mutta se haju  - se on aivan älytön. Pussia ei voi kuvitellakaan jättävänsä auki tai nameja unohtaa taskuihin.  Poikia sai maanitella syömään yhdet ja sitten ei loput maistuneetkaan. Hessu söi tänään kuvausnameina näitä ja se oli ihan onnessaan.


Pitempiä kierretikkuja, poikien lemppareita ja nopeita syötäviä esim. myöhäisiltapalaksi. HH 2,90€.


HalpaHalleista saa mukavasti kotimaisia Tessu-merkkisiä namivaihtoehtoja. Oulussa asuessa ostin juniori-ikäiselle Jekulle paljon koulutusnameiksi näitä lihalastuja. Pussissa on 100g, mutta pussi on kuvassa vajaa, kun nämä ovat koirien ja emännän mielestä hyvä vaihtoehto.  Hinta oli 2,59€.


Lähikuva Tessu naudan lihalastuista


S-ryhmän liikkeestä ostin vielä Rainbowin herkkupaloja (kuvassa alla) ja ne ovat maistuneet kiitettävästi. Kuivuvat nopeasti mutta senkin jälkeen kelpaavat kovasti ohitusnameiksi.


Rainbow Mureat nappulat on Frolic-nappuloiden halvempi merkki.  Pidän näistä mureista nappuloista enemmän värin ja tuoksun vuoksi. Sekä tietysti se hintahan on edukkaampi eli 3,39€.


Kyllä näemmä namimaailmaan voi eksyä! Mietin vain, että koskakohan sitä itselle ostaisi näin paljon erilaisia herkkuja ja tällaisilla hinnoilla. ;)

Ei kommentteja: