tiistai 1. huhtikuuta 2014

Jekun silmätarkastusArveluttavaa aprillipäivänä lähteä silmätarkastukseen, mutta onneksi tulos ei ollut aprillipilaa.

Jekku kävi viimeksi virallisissa silmätarkastuksissa 2,5-vuotiaana ja olikin korkea aika uusia silmätarkastus. Losvikaan oli jälleen kerran saapunut Kaisa Wickstöm Oulusta. Arvostamani eläinlääkäri aikoinaan kuvasi Jekun lonkat ja kyynärät sekä peilasi silmät terveiksi, joten halusin ehdottomasti Jekun pääsevän Kaisalle tarkastukseen. Lysti oli arvokasta, 96€, mutta oli se sen arvoistakin ja tokihan hintaa lisää se, että eläinlääkäri saapuu paikalle niin kaukaa.

Puntarillakin käväistiin ja Jekun kohdalla lukema näytti 24,5 kiloa. Viimeisestä lukemasta on jo aikaa pari vuotta ja silloin se oli 20 kiloa, ja epätarkoilla puntareilla 21 kilon paikkeilla. Joten herralle on luvassa ruuanvaihto ja laihdutuskuuri. Pelkkää luuta ja nahkaa ollut juniorikoira onkin salakavalasti alkanut ahneeksi, vaatimaan ruokaa ja lihomaan, enkä ole annoskokoa älynnyt pienentää.

Kaisan lisäksi paikalla oli harjoitustarkastaja ja molemmat totesi Jekun silmät täysin terveiksi - ei mitään huomautettavaa. Oikein mainiota - tästä on nyt hyvä jatkaa!

Tervesilmäinen tuijottaja.

Tulevaisuudessa seuraava silmätarkastus on vuonna 2016, tai jos morsianehdokkuuksia tulee, niin sitten harkinnan mukaan ehkä jo aikaisemmin.


2 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Onnittelut Jekun terveistä silmistä!!

quu kirjoitti...

Jekku kiittelee :) Senkin jälkeen silmät on peilattu terveeksi. Täytyisi vielä vanhoilla päivillä viedä silmätarkkiin.