sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kanervikossa suhiseeHarmaa aamu kääntyi iltapäivää kohden parempaan suuntaan - aurinko alkoi paistaa ja lähdettiin lentokentän maastoihin kävelylle. 

Muistin eilen miksi rakastuinkaan tähän putkeen ja innostuin kuvaamisesta uudelleen. Kuvausinto on ollut kadoksissa, kun on tuntunut että osaa jo riittävästi mutta sitten taas ei laisinkaan. Kuvattavia kohteitakaan ei ole tuntunut löytyvän tarpeeksi.

Kanervikossa suhisee, ihan kuin lapisssa oltaisiin!

Istahdettiin maisemapaikalle ja muistettiin, että yksi geokätkö oli tämän paikan läheltä jäänyt löytymättä.  Jekun kanssa geokätköjä on etsitty ja löydettykin Oulussa asuessa.

Geokätköilyn ideana on siis etsiä satelliittipaikannusta hyödyntäen rasioita, joita kutsutaan geokätköiksi. Rasioissa on lokikirja johon merkitään käynti. Geokätköjä löytyy kaikkialta maailmasta.Tiimi jakaantui kahtia ja kuinka ollakaan löysimme Jipon kanssa geokätkön! Kätkö oli kuten ohjeessakin sanottiin juurakon alla piilossa ja sieltä löytyi tällainen rasia:Rasiassa oli lokikirjan (ei kuvassa) lisäksi pikkuaarteita:Ei kommentteja: