sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Muuttoreissu

Muuton aika koitti ja lähdimme perjantai-aamusta Helsingistä muuttoauton voimin. Jekku linnoittautui jalkatilaan ja Jippo istui tai lepäili vieressäni penkillä. Pari pysähdystä tehtiin ja pojat leppoisasti matkasivat koko viisi tuntia kestävän ajon ajan.

Kiireinen aikataulu oli kyllä muuten - koska yhtään tavaraa ei oltu pakattu kuluikin perjantai-ilta pakatessa, pakatessa ja pakatessa. Pojille reissu oli kyllä perjantain osalta äärimmäisen tylsä kun se sisälsi vain pakolliset lenkit ja syömiset, sekä autossa istumista.

Yö nukuttiin teltassa ja Jekku oli kovin tohkeissaan - se kelli tyytyväisenä ja sätki jalkojaan ilmaan. Pian telttaan pääsemisen jälkeen kumpikin olivat syvässä unessa etteivät edes reagoineet kissojen tappeluun ja valtavaan mouruntaan. Jippo ei ole paljoa teltassa nukkunut, mutta se hyvin äkkiä varasi pehmeän jalkopään. Aluksi se yritti valloittaa makuupussia.. aika pehmonalle. :)

Lauantaina tavattiin Jill ja Ziva perinteeksi muodostuneen aamulenkin tiimellyksessä. Jippo pääsi maantiellä irtikin, kun se niin innoissaan meni Zivaa tapaamaan. Onneksi maaseudulla maantiet ovat hiljaisia viikonloppuaamuina. Pojat olivat yllättävän rauhallisia koko lenkin ajan. Näiden kuvien ottamisen jälkeen olikin paluumatka edessä, tavaroiden kantaminen uuteen kotiin ja kodin järjestelyä.

Ei kommentteja: