lauantai 20. syyskuuta 2014

Pilvi päivähoidossa


Lauantaihin tuli ihana pieni piriste, kun Pilvi-lapinporokoiraneidon omistaja tiedusteli hoitopaikkaa neidille. Neiti saapui aamupäivällä ja palasi kotiinsa vasta pimeän laskeuduttua.

Pilvi vilahti kepon takapihalle kuin varkain ja Jekultakin meni hetki tajuta, että neiti oli täällä. Poikakaksikolla riitti kiirettä, kun vikkelä neiti pisti pojat juoksemaan. Tunnin päästä lenkin jälkeen pojat olivatkin jo rauhoittuneet ja asettautuivat päiväunosille. Päivän mittaan pojat vähän väliä makoilivat, mutta duracell-Pilvi uinahti pörrömatolle vasta iltakahdeksan jälkeen.

Olipa mukava ja vauhdikas päivä! Pojat ovat nyt ihan reporankana unelmoimassa ihanasta neidosta. Hauska oli seurata miten porokoirilla ja lapinkoirilla on niin samanlainen tyyli leikkiä ja pitää hauskaa. Pojat jakoivat neidin seuran kuin sulavat herrasmiehet.

Jekku leikki useaan kertaan Pilvin kanssa tassu-kiepahdus-hippaa. Leikki menee siten, että Jekku läppää tassulla toista, kiepahtaa äkkiä ympäri ja haukahtaa. Pilvistä tämä vauhdikas leikki oli todella hauskaa ja molemmat pitivät meteliä. Jossain vaiheessa Jekku tarjosi toista tyyliä ja kellahti Pilvin eteen tarjoten kaulaa. Pilvi hyppi ja pomppi Jekun päällä.

Jipolla puolestaan oli mielessä konnuudet ja oli aika haka kellistämään Pilvin nurin. Jipon lempileikki on kiitää hurjaa kyytiä pitkin pihaa, mutta pikkupihalla ei tätä hurjaa taka-ajoleikkiä nähty. Jippo haluaa olla aina se jahdattava osapuoli.

Itsellekin tuli vähän tuntumaa millaista olisi jos se kolmaskin karvakorva olisi talossa. Kolmaskin koira sulautui hyvin tilan puolesta ja lenkilläkin kahdestaan mentäessä kolme oli ok. Yksin mennessä kolmen kanssa meno varmaan on hieman haasteellisempaa.  Ihan mukava olotila jäi ja ehkäpä sitä joskus lauma  kasvaa kolmannella?
Kuva Jekusta ja Keposta - Jekku on semmoinen iso sylikoira tätä nykyä. Iän karttuessa siitä on tullut hellyydenkipeä löllykkä. :)


Kiitos Pilvi kun kävit, tule toistekin!

Ei kommentteja: