maanantai 10. marraskuuta 2014

Villilänsi


Suuret Karvapossut laiduntavat villinlännen preeriaa ja välillä löytävät saaliin, jota iloisesti heitellään, ravistellaan ja laukotaan saalis suussa. Vahdin tiukka haukansilmä pälyilee aluetta, ettei meitä yllätetä.

Preerialla on paikoin vaarallista, kun suuret, jopa viiden koiran, laumat rynnivät vapaana ja joskus yksittäinenkin koira aiheuttaa sydämentykytyksiä. Tällä alueella ei noudateta mitään sääntöjä ja meno sinne on omalla vastuulla.
Pienempi Karvaton Karvapossu jatkaa sulkien ajoaan ja suuriin Karvapossujen Missikisoihin ei kannata mennä näyttäytymään.


Suurempi Karvoittuva Karvapossu on ladattu virralla, sitä leikittää, se on lapsellinen ja se on onnellinen. Se odottaa jo talvea, lunta karvaisten tassujen alla, lunta kuonon päällä, lumipalloja ja sitä että se saa käpertyä kiepille ja peittyä satavaan lumeen. Nyt sille kuitenkin riittää preerian valtavat kahisevat tasangot ja saalis.
2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hah, meilläkin oli joskus tuollainen samanlainen pitkä snautseri. Ja tosiaankin OLI sillä se on jäänyt niiden monien ja monien palasiksi raadeltujen leluparkojen muistoihin :D

quu kirjoitti...

Marika, tämäkin snautseri kuoli jo sukupuuttoon :D Ei ollut kovin pitkäikäinen tyyppi..