torstai 25. joulukuuta 2014

Joulutunnelmia


Vietimme aaton kepon ja karvaisten ystävien kanssa. Nautimme hyvästä jouluruuasta ja seurasta. Teimme aattona pitkän lenkin katsellen kaunista vanhaa seutua, missä söpöt puutalot tuikkivat.

Karvakorvatkin olivat olleet kilttejä ja niillä riitti touhua uusien lelujen parissa. Sami antoi sorsan ja pötkylä oravan, ja minä sitten ostin vihreän hipon ja oranssin olion. Vähän arvailtiin, että kumpiko tykkäisi mistä, mutta ainahan se toisella oleva lelu on kivempi. Vaihdot tapahtui asiallisesti, nopeasti pöllien tai kiskoen toiselta.Ostin itselle joululahjaksi tassukukkaron Naisten messuilta, missä oli myymässä pitkäaikainen puutarhaystäväni Arja. Hänet ehkä tunnettekin parhaiten koira-ja kissapiireissä Vänttisen valjaiden tekijänä, mutta tekee muun muassa erilaisia kukkaroita ja koruja valjaista jääneistä paloista.Pukki toi hauskat retkiteet ja -kahvit. Vain kuumaa vettä "niskaan" ja juoma on valmista nautittavaksi. Oikein passelit tiukkaan hetkeen, kun tarvitaan pikaisesti lämmintä juomista.


Tähtitermarin kaveriksi löytyi kääröistä Muumi-muki ja siitäkin varmasti monet teet ja kaakaot tulee retkillä juotua.Ei kommentteja: