torstai 9. heinäkuuta 2009

Masutauti, loppupulinat


8.7.2009


Kirjoiteltu klo 00.17:
Meillä taitaa olla nyt terve poika :)

Vain kiinteää tavaraa tullut ulos eilisen illan jälkeen, eikä olla oksenneltukaan pariin päivään. Ruoka maittaisi ja maittaisi, en tiedä miten pohjaton syöppö tuo on. Napujen kanssa oli ennen pöpöä ongelmia, mutta nyt ne menee *hotkis*.

Käytiin ekan kerran ulkomaailmassa sitten sunnuntain - läheinen metsäpolku tarjosi virikettä ja meillä olikin joukossa pupu, kun se oli niin iloinen. Jekku kahlasi vähän järvessäkin ja etsi meitä, kun mentiin piiloon. Nahkaluita se järsii innolla ja leikkiikin iloisesti. Kepo on sen nyt lellinyt pilalle tämän pöpö-episodin aikana.. Huomenna mennään tutustumaan juna-asemaan ja ihmisvilinään, kun meikäläinen lähtee isukin luokse pariksi päivää.

Kirjoiteltu klo 9.16:

Ollaan päästy takaisin normaaliin päivärytmiin - seiskan jälkeen aamulenkille ja sitä rataa. Hihnassakin osattiin nyt mennä niin hienosti pienen tauon jälkeen :)

Kuva eiliseltä - alkaa kengurulta näyttää tämä koiranen. Vähän on alakuloinen ja väsynyt ilme, kun piti niin päivystää keittiötä ja kun siivottiin koko asuntokin, niin siinä riitti vahdittavaa ja osallistua piti nenun kanssa joka paikkaan. Liekkö tämän kanssa kehtaa näyttelyyn osallistua kun sen aika koittaa

Masutaudista kärsinyt Jekku ei ole ehkä ihan elämänsä vireessä


8.7.2009

Ei kommentteja: