tiistai 7. heinäkuuta 2009

Masutauti, osa III


Aamusella soitin päivystävälle, kun alkoi vesikin jo pentua kuvottaa ja itseä vaivata, että toimiiko oikein, pitääkö jotain muuttaa. Onneksi ell oli sama, kuin rokottaja. Ell sanoipi, että tuo mahatauti kestää viikon verran ja se menee itellään ohi, että pitää vaan olla kärsivällinen.

Neuvoi vaihtamaan Canikuriin ja maustaa riisin keitinvettä lihaliemikuutiolla ja nestetasapainolisiä. Paastosta luovuttiin, ja sanoi jos 0.5h pysyy sisällä niin syöttää vaan helposti sulavaa. Jekku sai ruiskulla pakolla vettä, piimää kädestä latkien ja riisitkin upposivat. Nyt odotellaan! On kyllä desibelit nousseet, joten ehkä tämä tästä.

Täytyy sanoa, ettei mun 30v elämän aikana ole koskaan ollut meidän 8:lla koiralla mitään vastaavaa ja niiden ruokavalio on ollut hyvin vaihtelevaa ja saaneet varmasti jotain hyvinkin pilaantunutta. Jotain yhden kerran ripuleita, mutta siinäpä se. Sen takia tämän kanssa ei tahdo oikein osata olla.

Iltapäivitys:

Ei oo tullut mitään pissua kummempaa ulos sitten klo 11.30. Canikurista on annettu nyt 2x2 tabua. Piimää ollaan annettu riisin kera useampaan kertaan ja näyttää maittavan, käy kuppia tarkistamassa 5x. Annettiin uusi ja puhdas luukin, kun alkoi huonekalut ja ihmiset maistua liiaksi..

"Mun matto, mun luu, mun tuleva sohva"

Siellä on TAAS käyty unnumassa, joten laitoin paksut peitot portaiden alle ettei ala sohvat liiaksi kiinnostaa..


Ei kommentteja: