torstai 10. syyskuuta 2009

Pentukurssi, osa 2

Toinen pentukurssipäivä takana, vuorossa oli ohittelua ja näyttelyalkeita. Jekku oli tosi väsynyt ja kärttyinen ettei hommasta meinannut tulla mitään (hampaiden tarkastuksesta). Kivasti se ringissä lökötteli ja ohitteli muita, se on niin namiperso ettei ole toista... Sirun (Dagolas Onnetar) kanssa oli hieman "kiistaa" lelujen vaihdosta, niin se vaan menee että jo on omat tylsät lelut mielenkiintoisia, kun joku muu niihin koskee

Kiitos Sirun villasukkalelun, mun villasukassa oli jotkut pikkuhampaat kiinni aamusella..

Jekku tutustui tänään mattoihin - käytävälle tuli suuri pyöreä ruskea matto (heti testattiin onko siinä mukava köllötellä) ja olkkariin tuli bambupöydän alle pörröinen ruskea matto. Otti matot omakseen ja nytkin köllöttelee karvamatolla. Ei koiruutta juuri matosta erota. 8) En kyllä uskalla yöksi mattoja jättää lattiaan..

Lemmu-rahi sai hupun päälleen, kun eräs pikkumies kävi vähän repimässä lemmun kylkiä..

Takapihalla on nyt "valonheitin" ja tunnelmavaloja, että herra voi mennä asioille, ei siksi etteikö uskaltaisi vaan siksi että me näkisimme ettei huijaa.. Naapurikin on jo kommentoinut "Jekku menee hakemaan nameja.."

Hampaita ei ole tippunut muutamaan päivään, ei verta eikä hampaita näköpiirissä.

Herra lönköttelee pimeässä metsässä reippaasti vähän kauempanakin, mutta itku tuli kun toinen meistä meni viemään kierrätyspisteeseen kierrätettävää (aidan taakse). Sitten itkettin alkuviikosta kun joutui erilleen - höntyili päiväkodin aidatulle pihalle eikä päässytkään sieltä pois, mistä halusi. Ja itkettiin kun ei enää leikittykään jalkapallolla - jalkapallo joutui arestiin. Meillä on herkkä koiruli (tosin se aina kaipaa sitä joka on poissa, muttei kaipaa kun molemmat on poissa)..

Ei kommentteja: