maanantai 16. marraskuuta 2009

Kuulumisia

Jekun marraskuiseen reiluun viikkoon on mahtunut monenlaista touhua ja puuhaa.

Varmaan mukavimmat muistot jäi Niuniusta ja Sirusta. Sirun ja Jekun talvinen juoksulenkki (lue:liukastelu) tapahtui Pyykösjärven jäällä kirpeässä tuulessa. Jää kesti, ainakin suht. rannan tuntumassa ja nyt tasavertainen pari nahisteli hiljaisesti. Tulipa siellä Jekulta todellinen hätääntyminenkin, kun isäntä otti ja hupsahti nurin. Kuvia ei valitettavasti tullut otettua, kun kaatumisvaara oli mielessä..

Tapasimme myös Jekun pentuajoilta tutun Johannan yliopiston pihamaalla. Vaikka Jossu on äärimmäisen allerginen koirille, niin haluaa tapailla Jekkua ja on iloinen sen seurasta. Tahdonkin kiittää Johannaa lämpimästi ystävyydestäsi meidän nuorta herraa kohtaan :) Tapaamisen "aiheuttama" ilo on molemminpuolinen!


Ensi viikonloppuna on luvassa Sirun, Niuniun ja monen muun pentukurssilta ja -treffeiltä tutun koiruuden tapaaminen. Nimittäin olemme menossa lappalaiskoirien marraskuiselle pentutreffeille. Mukana on alle vuotiaat lappalaiset, joten niiden omaa tyypillistä leikkimistä on luvassa.

Terveyttäkin on huollettu matolääkkeen ja tassuvahan avustuksella. Jekku on ollut hieman väsynyt matolääkkeen voimasta ja nukkunutkin pitkiä aikoja yksikseen alakerrassa. Ilmeisesti me ihmiset häiritään sen unta liiaksi, ettei voi ajatellakaan nukkuvansa yläkerrassa meidän tehdessä kotiaskareita.

Kelit täällä pohjoisessa on tällä hetkellä ankeat, kun se ihana valkoinen lumi otti ja suli. Nyt yllemme on laskeutunut ankea pimeys, mutta onneksi Jekku valaisee omalla herttaisella persoonallaan :)

Ei kommentteja: