keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kovaa peliä Jekkulassa


Jekku ja Siru "herkistelevät" leikkituokion alussa

Huuhteluviikon vastapainoksi järjestettiin Jekulle leikkihetki rakkaan Sirunsa kanssa.

Sirusta on muodostunut Jekulle hyvin rakas ja tärkeä ystävä. Pyrimmekin tapaamaan aina kun on mahdollista, vähintään kerran viikossa. Tapailuun yritetään pikkuhiljaa lisätä uusia vivahteita vapaan leikin lisäksi eli jossain vaiheessa pyritään menemään yhdessä pitkälle hihnalenkille, että emännät pääsee pulla ja tee-hetkellä tai jäätelöä syömään.

Kaverukset pääsivät Sirun poseeraamisen jälkeen juoksemaan vapaana metsäpolkuja pitkin ja kylläpä heillä oli hauskaa! :) Jekku selkeästi ärsytti Sirua näyttämällä keppejä Sirun edessä "Tämä on niin makoisa keppi, etkö haluaisi?" sitten kun S lähti hyökkäämään Jekku kiepsahti ympäri selälleen tai tönäisi Sirua valtavalla takapäällään.

Siru on nopea ja komea purukalusto on usein Jekun poskessa kiinni. Jekkua tämä ei tietenkään haittaa, kun hetken päästä on läppäämässä tassullaan, että etkö nyt leikkisi vielä :) Siru yleensä lopettaa leikin ensin, Jekku ei missään vaiheessa kyllästy..Selkeästi J kuitenkin alistuu pienemmän neidin edessä, Sirun taas täytyy antaa palautetta ja olla enemmän tosissaan kun J:llä tuota massaa on enemmän.

Leikkihetken päätteeksi tassuteltiin hienosti hihnassa tänne meidän kotiin ja kaverukset jatkoivat sisätiloissa painiaan, ja ulkona ja yläkerrassa. Metkaa tässä oli se, että Sirulla on lupa mennä keittiöön ja Jekulla taas ei. Tuloksena oli, että Siru kävi keittiössä ja Jekku istui olkkarin lattialla hölmistyneenä :D

Jekun ja Sirun taival alkoi heinäkuisilta pentutreffeillä. Ensitapaamisessa oli vauhtia, pörinää ja hampaita hyvin edustettuna :)3 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Aivan hulvaton tuo alimmainen kuva. Pikkuneiti kiskoo turkin Jekun päältä :)

Petra kirjoitti...

Voi vitsi, täältähän löytyi oikein sulonen lapinkoiralapsonen! :D Kyllä on kaksikolla vauhtia noissa kuvissa!

quu kirjoitti...

Millan, juteltiin Sirun emännän kanssa eilettäin ja hän oli myös sitä mieltä ettei kaksikko oikein tullut toimeen ekalla eikä tokallakaan tapaamiskerralla :D Kyllä se yhteinen sävel onneksi löytyi!

Petra, tänään kaksikko pääsee ohitustreeneihin ja lopuksi laavulle vahtimaan makkaranpaistoa siinä samassa leikkien ja varastaen polttopuita :D