tiistai 23. helmikuuta 2010

Kristallisadetta


 
Wufwuf kaikille! :) Laitoin emännän vähän jäähylle ja päätin tänään astua itse puikkoihin. Hieman hankalaa näillä karvaisilla tassuilla on kirjoittaa, mutta yritetään! Onneksi on tuo palvelija joka korjaa kirivirheet, toivotavasti!


Hännänheilutuksin, Jekku



Aivan mielettömän hieno auringonpaiste ja pieniä kristalleja satoi taivaalta. Tämä on lapinkoirien paratiisi. Aurinko paistaa melkein joka päivä ja naatiskelen auringossa. Välillä pitää laittaa silmätkin kiinni, jotta voi unelmoida.. Nyt varsinkin karkaan ajatuksiin, kun jostain syystä olen joutunut pesulle. En edes viitsi sanoa, että mitä paikkoja on pesty. Siedän hommaa, mutta jonkun jäynän palvelijoilleni kyllä teen!



Lumessa kelliminen ja kieriskely on parasta puuhaa, mitä takapihalla on, no tietty naapureiden kyttäämisen lisäksi. Kuvasssa pyörin lempipaikassani - olen tehnyt päälle pienen kolon joten näytän oikein pelottavalta. Lisäksi jahtaan palloa ja haukun tennispallolle. Usein liiasta haukkuinnostuksesta joudun sisälle, joten koitan äkkiä haukkua, jottei kukaan huomaa. Eihän kerrota ihmisille, eihän?



Usma-ystäväni - ymmärrän sinua! Minullakin on joskus huono turkkipäivä ja se on meille pojillekin vaikeaa. Lisäksi minulla oli tänään huono kuolapäivä, klikkaamalla kuvaa näet miten kuola lentää, wuf!




3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Aivan mahtavia kuvia, kaunista!!!

Millan kirjoitti...

Usman kanssa täällä nauretaan ihan kippurassa. Sattuu sitä näemmä paremmissakin piireissä ;-)

quu kirjoitti...

Elina, kiitos! Todella ihana ilma mahdollisti ja tietty upea malli ;)

Millan, toivottavasti Usmalle ei tuu masu kippeeksi liiasta nauramisesta ;)