perjantai 26. helmikuuta 2010

Sinnikko 
Isolla miehellä pitää olla iso keppi

Kuvan keppi kuvastaa Jekun egon kokoa, mikä on siis suurempi kuin koira itse. Mitä isompi keppi - sen kovempi komentaminen kepin lennättämistä varten. Tätä keppiä ei tosin lennätetty vana Jekku raahasi sitä mukanaan 100 metrin verran.

Jekkuhan yritti tätä samaa keppiä kammeta mukaansa taannoisella Sirun tapaamisella, mutta Sirun emäntä, Mari, komensi Jekun jättämään kepin. Vastentahtoisesti pikkumies matkoi matkaansa, mutta halu jäi kytemään..

Seuraavana päivänä menimme samaa reittiä ja nyt pikkumies jo kaukaa ilmoitti, että hän aikoo kepin ottaa matkaansa ja sitä ei kukaan estä. Täytyy ihailla Jekun sinnikkoluonnetta, kun se niin taitavasti jättikeppiä raahasi mukanaan. Jättikepin kanssa pujoteltiin vauhdilla kapealla pojulla , kunnes kepin kanssa tuli vaaratilanne ja keppi joutui jäähylle.


Olemme muutenkin pyrkineet lopettamaan keppien kanssa juoksemisen ja niiden järsimisen, kun se ilo on niin lyhytaikainen verrattuna siihen, mitä ne voivat aiheuttaa. Kuvat otettu kamerakännykällä, joten laatu on mitä on.


Jekulla on tämä mieltymys jättikeppeihin alkanut jo heinäkuussa, missä pieni turrikka järsi itsensä kokoista "keppiä", kuva alla :) Itse jutun voit lukea tästä.2 kommenttia:

wind-up toy kirjoitti...

Meidänkin likka tykkäilee isoista kepeistä. Tosin tuo Jekun löytämä on kyllä jo ihan omaa luokkaansa. :D
Niin ja noi "kepit" kuuluu kans Saivan lemppareihin.

quu kirjoitti...

Vähän jo pelottaa, että mimmoisia jättikeppejä tuolta lumen alta paljastuu kun kevät etenee :D

Rapsutuksia Saivalle!