perjantai 5. maaliskuuta 2010

Järveilyä

Keskiviikkona kävimme postiasioilla Jekkusen kanssa - pikkuherra istui hienosti tiskin edessä, kun lunastin lähetystä. Postintäti oli ymmärtäväinen siitä, etten jättänyt koiraa ulos. Koskaan ei voi kun tietää koska koira varastetaan, sille syötetään jotain myrkyllistä tai sitä pahoinpidellään. Tästä syystä en koskaan jätä Jekkua yksin kytkettynä kaupan eteen.

Niuniu asuu emäntineen aivan kulmilla, joten pyysimme heitä leikkimään :) Lähdimme järvenjäälle ja aluksi kaverukset tuli hienosti juttuu, mutta sitten tuli joku kumma kommunikaatiokatkos ja tunteet kuumenivat. Jekulla on hieman miesmäiset leikkitavat ja luultavammin Niuniu ei pidä Jekun tavasta läpätä tassulla selkään, kun Jekku haastaa leikkiin.

Kierrimme pitkän hihnalenkin yhdessä ja se meni loistavasti. Saivat hihnassa leikkiäkin moneen otteeseen ja oikein mukavaa painia oli hauska seurata :) Kaverukset kyllä pääsevät toistensa aivoituksiin, kunhan tavataan useammin. Kiitos Elinalle ja Niuniulle seurasta, pian taas uudestaan! :)

Kaikki kuvat: Elina Seppänen

Eilen oli ohitustreenit koirat.com'in keskustelupalstan kirjoittelijoiden järjestämänä. Me lähdimme Sirun ja tämän emännän kanssa harjoittelemaan. Paikalle saapui labbisuros, vinttikoira ja pienempi musta pörröinen uroskoira. Kuten aina ennenkin, Jekku tajusi olevan harkoissa ja oli todella kuuliainen ja kuunteli. Sitten vuorossa olikin siirtyä parkkipaikalta kadulle samaisten koirien kanssa - sepä ei sitten sujunutkaan enkä jaksanut kierrosta enempää mennä, kun siitä ei tullut mitään. Parkkiksella treenasimme peruskäskyjä ja kunnes Jekku kuunteli taas suuntasimme kadulla harjoittelemaan.

Kotimatkalla pyörähdimme vielä pikaisesti leikkimässä mm. Nallen ja Tessan kanssa, joista on tullut Jekulle uusia tuttavuuksia koirapuiston ja viime lauantaisten ohitustreenien kautta. Näistä kaveruksista löytyy juttua Niuniun blogista :)

Tänään kävimme konttaamassa Kuivasjärvellä yhdessä Rillan emännän kanssa. Lunta oli mielettömästi ja hiihtolatukin petti alta, joten oli paluu lapsuuteen ja konttaaminen oli ainut järkevä tapa päästä eteenpäin. :D Hyvätuulinen ja leikkisä koirakaksikko tietenkin peuhasi uppoamatta.

Huomenna menemme Yodan kanssa hihnalenkille - yritämme ottaa upeasta Yoda-herrasta kuvan :) Ensi viikosta tuleekin ankea, kun Jekun koirakaverit taitaa melkein jokainen olla hiihtolomallaan emäntiensä kotipaikkakunnalla.

2 kommenttia:

Elina Seppänen kirjoitti...

Met olhaan täälhä, että Niu lähtee mielellään joku päivä hihnalenkkeilemään. :)

quu kirjoitti...

JEEEE :) Jeksukka on tosi iloinen seurasta :) Laitellaanpa viestiä!