tiistai 9. maaliskuuta 2010

Mun keppi on isompi kuin sun keppi!

Jekku uneksimassa - onkohan mielessä Niuniu?

Tapasimme tänään Niuniun uudelleen, kun viime tapaamisella tunteet alussa hieman kuumenivat ja päätimme tarttua "ongelmaan" ihan vain perusteellisesti tutustuttamalla kaverukset hihnalenkkien merkeissä.

Kaunis kevätpäivä, ihanat lappalaiskoirat ja hyvää seuraa - kiitos Elina! :) Koiratkin olivat mielissään seurasta, sillä kertaakaan kumpikaan ei huomauttanut toisen käytöksestä. Toisen nähtyään molemmat kurlasivat ja ilakoivat, että tahtoo leikkimään.

Lenkki vierekkäin meni mainiosti, mitä nyt Jekun korvat oli pumpulia täynnä, kun piti tyttökoirien tuoksuja ottaa ilmasta. Niuskun kanssa saivat hihnassa leikkiä tuon tuosta ja aina on hyvä hetki mukavalle painimatsille. :)

Kaikista koomisin tilanne syntyi, kun Niuniu esitteli löytämäänsä oksaa ja Jekku haki ISOMMAN oksan, missä oli vielä neulasetkin esiteltäväksi. :D Tässä on nyt selkeästi havaittavissa "Mullapa on isompi"-ajatusmaailmaa tai Jekku yritti tehdä vaikutusta sievään neitoon. ;)

Jekku on siis tainnut vihdoin hoksia, että Niuniu onkin tyttö ja potentiaalinen tyttöystäväehdokas!

Eilinen päivä oli taas ihan järkyttävä, kun herra hormonihyrrä nosti päätään - koko päivän Jekku ravasi sisälle ja ulos. Sen ajan minkä oli ulkona ulvoi ja sisällä puolestaa juoksi ja itki. Lopulta se iltakahdeksalta rauhoittui ja laittoi nukkumaan. Voi toista! (..ja voi meitä ihmisparkoja..)

Ei kommentteja: