maanantai 8. maaliskuuta 2010

KyttääjäJos Jekulta itseltään kysyisi, että mitä hän harrastaa niin vastauksena taitaisi tulla, että hän on pahalaatuinen rivitalokyttääjä.

Sillä hän pääasiallisesti pihalla ollessaan kyttää naapureiden liikkeitä - auton puhdistusta, roskien viemistä, vieraiden saapumista, ostoskassien määrää ja ostopaikkoja, ja koirien lenkitystä. Jekku vain katselee naapureiden ja näiden koirien touhia puhumatta mitään, mutta varmasti kirjoittaa kaikki liikeet pieneen mustaan vihkoon, minkä on piilottanut turkkiinsa.


Lisäksi hän taitaisi mainita kuinka hänet pakotetaan pihalla nukkumaan - pienenpienen ja viattoman lapinkoiralapsosen. Tosiasiassa Jekun täytyy aina lenkin päätteeksi päästä takapihalle viilentymään ennen kuin asettuu sisälle nukkumaan.
Ps. kuvat ovat viime viikolta - nyt täällä on plussakelit ja aurinkoista, kevät tulee siis sittenkin! :)

4 kommenttia:

wind-up toy kirjoitti...

Ihana kytistelijä :) Halvat on huvit koirilla.

Meillä Saiva ei näe ulos ikkunoista, mutta kyläpaikoissa ohikulkijoita pitää kyttäillä joskus puhinankin kanssa.

quu kirjoitti...

En ole vielä naapureilta tiedustellut, että miltä tuntuu kun salaisen palvelun agentti on aina heidän turvallisuuttaan takaamassa :D

Elina kirjoitti...

Onnikin haluaa aina lenkin jälkeen ulos omaan rauhaan hetkeksi, siellä se tovin pötköttelee ja sitten vähän ajan päästä pyytää päästä sisälle :) Onko Jekku pysynyt nätisti omalla pihalla? Tuo aita kun näyttää niin matalalta nyt kun on paljon lunta :)

quu kirjoitti...

Elina, ei ole Jekku vielä kertaakaan pyrkinyt pois :)

Eilen Jekku vähän otti ilmasta hajua, muttei noussut aitaa vasten, vaikka selkeästi mieli teki.

Aina kun Jekku nojaa aitaan, niin ollaan kutsuttu se sisään. Kai se on hoksinut ettei parane nojailla :D

Kuvan ottamisen jälkeen, kävin kaivamassa lunta 30cm pois, joten nyt aita on vähän korkeamman oloinen. Tokihan se siitä yli menee, jos oikeasti joku tuoksuva tyttökoiruus tulee eteen pyörimään ;)