sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

XL-toko


Me oltiin kuunteluoppilaina Lakeuden koiraharrastajat ry:n järjestämässä XL-Toko-kurssilla, jota veti ystäväni Maija (Kennel Gopplos).

Tällä viimeisellä kurssikerralla mukana oli 3 urosta: 7kk vanha berninpaimenkoira, 3-vuotias leonberg ja vanhempi welsh corgi.

Jekku sai osallistua muutamiin harjoituksiin, mm. luoksetulo muiden koirien läheltä, paikallamakuuta ja pujottelua. Ja lisäksi harjoiteltiin kehän laidalla istumista, maahanmenoa, seisomista ja paikalla oloa.

Harjoitukset meni nappiin, mutta erityisen ylpeä olen siitä, että lopuksi harjoiteltiin näyttelyseisomista. Jota me ei olla sitten tammikuun mästäreiden juuri harjoiteltu. Jekku on ennen tarjonnut istumisesta makaamiseen,kun namia ei tulekaan, mutta ei tänään! Maija käpälöi Jekulta kaikki paikat ja mm. paineli kunnolla takapolvet ja mittasi kuononkin. Maija, joka on Jekun mielestä maailman ihanimpia ihmisiä, sai olla rauhassa Jekun rakkaudelta. Kiitos Jätä-käskyn :beatnik: Jekku seisoi kuin tatti paikallaan ja otti kontaktia. JES!

Jekku ei ärähtänyt kertaakaan muille uroksille ja muutenkin oli mallikkaasti, paria piippamista lukuunottamatta. Mami on erittäin ylpeä ja tästä on hyvä jatkaa, ja toukokuussa sitten näyttelyihin :) Me tosiaan ei olla parin kuukauden aikana tehty mitään kummempaa, kun Jekku on piipannut, ravannut ja ulvonut aamukahdeksasta iltakymppiin ja nyt 4. päivää on meidän kotona hiljaista. Huh, ohi on! Koulutus voi taas alkaa.


Kuvia tulee hamassa tulevaisuudessa..


Sulo, Gopplos-kasvatti

Ei kommentteja: