maanantai 12. heinäkuuta 2010

Kesäpoika oon..


Pahoittelut kommentoijille, kun olen ollut niin hidas vastaamaan! Nyt kuitenkin kaikkiin viesteihin on vastattu. :)

Jekun elämäkin on ollut oikein mieluisaa, jopa niin mieluisaa, että tyttöjen perään piippaaminen on tullut takaisin (johan se loppuikin maaliskuussa..). Unnan lähdön jälkeen Jekku etsi Unnaa, muttei löytänyt. Maanantai-illalla Niuniu kävi kylässä yhteisen lenkin päätteeksi, jättäen Jekun ulvomaan Niun perään. Voih näitä rakastuneita poikakoiria! Onneksi Sirun tapaaminen sujuu jo ilman suurempia ulvomisia. Jekku kai tietää, että Sirun näkee aina. :)Eilen kävimme tapaamassa Neetua. Uskaltauduin ihan ovikelloa pimputtamaan ja päästiin sisällekin leikkimään (kävimme aikaisemminkin tälle kesää, kun tulivat aamulenkillä vastaan). Neetulla ja Jekulla menee kemiat loistavasti yksiin, onhan Neetu jo 4-vuotias. Neetuhan on kaunis musta merkein oleva sievä lapinkoiraneito ihan tästä naapurista.

Jekku saa ottaa Neetulta lelut, ruuat ja namit eikä Neetu koskaan sano mitään ja päinvastoin. Jekku taas osaa ottaa huomioon Neetun ja käyttäytyy nätisti, ehkä J jo tietää että kyseessä on hieman vanhempi neitonen?

Sisäpainien jälkeen kaverukset pääsivät kahlaamaan ja uimaan (vain Jekku) Pyykösjärven rannalle. Täytyy joku kerta ottaa Neetusta kuviakin, kun tapaillaan aina silloin tällöin. Neetu taisi olla ensimmäisiä lapinkoiria joita Jekku tapasi. Neetun tapaaminen on aina niin hienoa ja kovaäänistä. :DTänään Jekun ja Sirun ihmiset lähtivät uimaan ja kyllä oli hauskaa (oli turretkin mukana)! Jekku jopa lähtee uimaan ja etsimään Mikkoa, kun siltä kysyy "Missä Mikko?", ja sukeltajapoikakin aina löytyy. Vaikka Jekku on oppinut kaikenlaisia uutta, niin uimataito on niistä paras lahja. Kiitos seurasta kaikille! :)

Jekkulan blogiin liittyen olen tehnyt Jekulle monta kuvagalleriaa, joista seurata kasvua ja kehitystä. Laitan ne julkiseksi kunhan saan ne valmiiksi. Kuvagallerioita on mm. nassukuvista profiilikuvista ja liikekuvista..Niuniu ja Jekku leikkimässä Kuivasjärven ihanalla kukkaniityllä 12.7.2010.
Kiitos Elinalle upeista kuvista, oli valinnanvaikeus! :)


Tämän postauksen kaikki kuvat: Elina Seppänen

Ei kommentteja: