tiistai 27. heinäkuuta 2010

Muistoja ja muuta


Pari kuvamuistoa Suomussalmen näyttelyistä, kuvissa siis pieni pojankoltiainen kesäkuun alusta. Kiitos Paulalle kuvista! :)

Oikeastaan Jekun näyttelytaulukko ei harmita lainkaan, kun otettu näyttelytouhuihin etäisyyttä ja kun nyt parissa viikossa on tapahtunut niin valtavasti kasvua. Mukava toisaalta ettei näin junnuna saa hyviä arvosteluita, kun odotettavissa on siis kasvua ja kehitystä. Eihän nuori koira ole vielä valmiskaan, että siinä mielessä ERIt voisi jättää nuorille koirille antamatta.

Kasvuahan on ollut rutkasti: Kuono on leventynyt, etupäästä on tullut maskuliinisempi ja karvaakin alkaa olla Oikean koiran näköisesti. Pohjavillaa on alkanut kasvaa uudestaan ja peitinkarvaakin on vaihdettu. Imuri kiittää kun karvanajo on ohitse.

Lisäksi Jekulle on alkanut kehittymään kunnon Urosleimaa, oikein isolla U:lla. Käytöskin on parantunut ja muille ärisemisestä on luovuttu, kun otettu muutamat harjoitukset - lähdetään heti kotiin kun ärähti, ja meillähän tässä naapurissa on näitä harjoituskoiria, vaikka millä mitalla. Mikään muu toiminta ei ole saanut ärähtämistä loppumaan, kuin tämä harjoitus.

Jekulla on ollut aavistuksen tylsä heinäkuu, kun tuntuu että kaikki ovat lomalla. On ollut niin kuumakin, että ei olla autoiltu juuri mihinkään. Onneksi Niun kanssa ovat saaneet tepastella ja leikkiä yömyöhällä. :)

Jekku odottaa jo kovasti Sirun näkemistä ja yhteisiä uintireissuja. Siru kun on ollut toista viikkoa lomalla Kuusamossa. Lisäksi parin viikon päästä olisi tarkoitus tavata Martti-venhäterrieri, joka tavattiin junassa aikaisemmin kesällä. Mukava saada toinenkin uros lenkkikaveriksi. :)

4 kommenttia:

wind-up toy kirjoitti...

Poitsu on oikein hieno nuori koiruus ja komeutta tulee päivä päivältä lisää. :) Olisi kiva Jekkunen treffata joku päivä?

Saiva-raasullakin on nyt niiiin tylsää, kun palattiin kaupunkiin.

quu kirjoitti...

Hieno idea, tavataan vaan! :) Onko teillä autoa käytössä? Voisin vaikkasta esitellä Kaijonharjun ja lähiseudun ulkoilureittejä ja koirapuistoja. Puhelinnumeroasi ei ole enää tallella, kun puhelin meni rikki jokunen aika sitten.

Vaikkasta kävelylenkin tiimoilta? Lopuksi voisi ajatella vaikka koirapuistoon menemistä. Näillä lämmöillä varmaan tapaamisaika pitäisi olla klo 20-21 maissa.

wind-up toy kirjoitti...

Kuulostaa tosi passelilta! :) Auto on käytössä mikäli sen itelleni varaan ajoissa (herran auto). Viikonloppu ei sovi, mutta mulla _pitäisi_ olla siun numero tallessa, että sovitaan lisää vaikkapa puhelimessa. :)

quu kirjoitti...

Oli tosi kiva nähdä :)