torstai 30. syyskuuta 2010

VaaviMeidän Isosta Miehestä on tullut pieni vaavi, onhan ikääkin jo kohta 1,5 vuotta.

Lelujen lutkuttaminen oli yleistä jo pentuaikana ja nyt kun pehmot on otettu taas esille, niin eikö niitä taas pehmitetä ja lutkuteta. Välillä niitä tapetaan tai astutaan, mutta lutkuttaminen alkaa jo muodostua pieneksi ongelmaksi. Jekku vain kiihtyy ja kiihtyy, eikä millään meinaa asettua. Siinä vaiheessa pehmot onkin päätyneet jäähylle.

Kuva on otettu Torniolaisen SiSu Ekostudion tiloissa jolle teimme remppaa syyskuun aikana - liikehän myy vanhaa ja uutta sisustustavaraa ja huonekaluja. Sekä tekee ekologisia sisustussuunnitelmia. Lisäksi liikkeessä toimii kahvila, joten Jekulta on nyt evätty pääsy liikkeen tiloihin. Kerroin vain tämän ettette luule, että meillä olisi marmorilattia tässä uudessa kodissa ;)

Jekku on yskän kourissa ja kovasti on pieni mies vaisuna. Syötin lenkkimakkaran mukana valkosipulinkynnen mikä on edellisillä flunssakerroilla auttanut. Toivottavasti sipuli tehoaa nytkin!


3 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Vai toinenkin lutkuttaja. :D Meillä myös Kissi-missimme käyttää tutteja. Jollei ole pehmoleluja, voi ruvet lutkuttelemaan peiton- tai viltinkulmia, että kyllä ne lelut on silti parempia. :D Enkä itse ainakaan ole siitä katsonut olevan mitään haittaa kellekään.

Marika kirjoitti...

Meidän nuorimmainen koira on lapinkoirasekoitus ja sillekin on tullut tämä pehmolelujen lutkutus tavaksi. Oikeastaan Tahvo on aika vaativa, koska sille kelpaa "tutiksi" melkein vain ja ainoastan yksi sisälmystetty nalle.. :P

quu kirjoitti...

Minz, ei lutkuttamisesta olekaan haittaa, jos se jää omiin leluihin. Jekulla tuppaa nousta kierrokset siitä lutkuttamisesta eikä tahdo illalla mennä nukkumaan, kun pitää vaan saada imeä ;)


Marika, Jekullakin on selkeästi vain pari semmoista lutkutuskohdetta mitkä kelpaa - karvamuna on nyt ykkönen. Ennen on lutkutettu pehmopossua ja -leopardia, mutta ne on nyt hylätty siitä ammatista :D