maanantai 4. lokakuuta 2010

Elefantti talossa!


Meidän perheeseen on tullut perheenlisäystä kahdesta eri eläinkunnan edustajasta: ensinnäkin meillä on asustellut flunssainen elefantti ja sen jälkeen munaansa hautova pingviini - lapinkoirasta on todellakin moneksi!

Jekun kennelyskä oli todella pahana lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Iltaruokakin jätettiin suosiolla väliin, kun jokainen matto on pommitetty ysköksellä ja puolisulaneella ruualla. Kunhan tämä muuttorumba saadaan selvitettyä saadaankin tutustua mattojen pesuun. Yskiminen on pahimmillaan sitä luokkaa, että tuntui että koiran keuhkot löytää lattialta ja mies ravasi koiran perässä talouspaperirulla kädessä. Nyt on itsekin todella uupunut, kun useamman yön on kuunnellut yskimistä.

Yskiminen on onneksi laantunut, yksittäisiä pieniä yskänkohtauksia lukuunottamatta. Aamulla hihnan päässä oli jo kovasti pirtsakka ja touhukas lapinkoira, jonka tunnemme nimellä Jekku. Pihallakin olisi kovasti leikittänyt ja kaikkia lelujakin on raahattu talon jokaiseen huoneeseen. Minusta oikein mukavaa edistystä, kun lauantaina pieni otus seurasi toki jokaiseen huoneeseen, mutta yski aina matolle. Ollaan kuitenkin pidetty matalaa profiilia, ettei jälkipöpöt pääsisi iskemään.


Pingviinit on ihania ja munasta päätellen saammekin perheenlisäystä jättipingusta
3 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Voi pientä koiranpörriäistä. Onneksi alkaa jo helpottaa.

wind-up toy kirjoitti...

Hyvä kun helpottaa tosiaan. :) Ja muistakaa esitellä pingviininpoikanen kunhan se kuoriutuu!

quu kirjoitti...

Millan ja Tiia, iloisia uutisia - Jekku on täysin tervehtynyt :)

Pingviini taitaa jäädä kuoriutumatta.. :( :D