maanantai 18. lokakuuta 2010

Aamulenkillä Niun kanssa


Treffimies-Jekku

17.-18.10.2010


Toissa viikonloppuna käytiin jälleen kerran visiteeraamassa Oulussa. Tuliaisina oli ihana metsälenkki Jekun ja Sirun kesken sunnuntaina ja aamulenkki Niuniun kanssa. :) Kiitos!

Sirulla taisi olla hieman valeraskautta aikaisimpina kertoina ja nyt kun se on ohitse, niin juokseminen ja leikkiminen maittoi. Jekulla ja Sirulla oli todella hauskaa. :) Harmi, ettei ollut kameraa matkassa!

Erityisen hauskuudesta tekee se, että Siru ihmisineen on tulossa huomenna meille pariksi yöksi tänne uuteen Tornion kotiin. Saas nähdä miten Jekulla pelikestävyyttä riittää ja vieläkö sitä leikittää torstai-aamuna, entäpä vieläkö ollaan kavereita keskenään. ;)

Maanantai-aamusta "kiusattiin" jälleen kerran Niuniun ihmistä Elinaa aamulenkin tiimellyksessä. :) Niuniun blogissa lisää kuvia ja juttua kaverusten aamulenkistä.

Tanssii koirien kanssa, osa II (osa I luettavissa tästä) - Liekkö tässä menossa valssin natural turn vai whisk? Oli miten oli, vauhdikasta on ja ilmeistä päätellen joku tallasi jonkun tassulle..
"Tuokohan mami mullekin munkkipossun, kun sellaista lähti itselleen hakemaan.."


Kaikki kuvat: Elina Seppänen (jälleen kerran :) )

PS. Lapinkoira ei saanut munkkipossua, vaikka kuinka nuuhki paperipussia ja tuijotti suklaasilmillään..

3 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Kerrassaan herttainen hymy Jekulla tuossa vimosessa kuvassa. En tiedä olisinki itse pysynyt lujana ja pitänyt munkkipossut itselläni jos tuollainen tapittaa vieressä. :)

Hanna kirjoitti...

Ihana postaus ja aivan ihastuttavia kuvia :)

Suloinen koira, kaunis katse :)

quu kirjoitti...

Nina, Jekun kanssa aina tarvitaan mielenlujuutta, kun ne suloiset nappisimmut tapittaa muutakin :)

Hanna, Jekku kiittää ja sanoo vuh! :)