lauantai 30. lokakuuta 2010

Neetuilua


30.10.2010


Viimeinen aamu meidän pikkukodissa koitti ja sen kunniaksi lähdettiin metsälenkille Neetun ja tämän ihmisen kanssa.

Neetusta on tullut Jekulle tärkeä kaveri ja vähän kypsempänä neitikoirana se onkin loistavaa ja rauhallista seuraa, minkä merkitystä en voi koskaan korostaa liikaa. Poavinävlin Ampeeri on siis Neetun virallinen nimi ja ikää neitokaisella on 4-vuotta.

Jekun ja Neetun yhteinen taival alkoi Jekun ollessa pieni pentu, kun samalla kadulla asutaan niin monesti tultiin vastaan ja siitä se ystävyys sitten lähti, koirien ja meidän ihmisten. :)

Monesti ollaan oltu lenkkeilemässä, mutta nyt vasta oli kamera matkassa. Toivottavasti nähdään pian!

"Sattuisikos sieltä tulla jotain namia tähän suuntaan?"Meidän pönöttäjä sille hyvin tyypillisessä asennossa

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihania syksyisiä ulkoilukuvia :)

Elina Seppänen kirjoitti...

Niille viimesimmille ulkoilukuville kävi köpelösti - ajatuksissani tyhjäsin muistikortin muistellen, että kaikki kuvat oli jo ladattu koneelle. Mutta eipäs ollutkaan! Olen tässä yrittänyt jollain kuvienpalautusohjelmalla niitä sitten palauttaa, mutta useimmat ohjelmat eivät löydä korttia suraan kamerasta, ja muistikortinlukija ei tajua tätä korttia... Harmittaa. :( Ei siinä montaa kummoista kuvaa ollut tosin, mutta parit järsimiskuvat kuitenkin...

quu kirjoitti...

Hanna, oli ihana ulkoilusääkin. :)

Elina, no höh! Toivottavasti saat kuvat vielä palautettua. Voidaanhan me tosiaan ottaa uusintakuvausreissu. Eihän siihen tosiaan tarvita kuin Jekku, Niu ja keppi. :)